Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteklediği beslenme dostu okul projesinde (Vehbi Dinçerler Ortaokulu) görev alarak Ankara ili Mamak ilçesi en başarılı okulu ödülünü kazanan projede beslenmenin önemi ile ilgili eğitim programları ve seminerler düzenlemiştir.
Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Hastanesinde; poliklinik, yoğun-bakım, onkoloji, nütrisyon destek bölümlerinde, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinik ve kurum mutfağında, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi; radyasyon onkolojisi, onkoloji, kemik iliği transplantasyon, yanık, kalp-damar cerrahisi, göğüs hastalıkları, dahiliye, kadın-doğum, enfeksiyon hastalıkları, çocuk hastalıkları (metabolik hastalıklar, diyabet eğitimi, karbonhidrat sayımı), çocuk hematoloji kliniklerinde görev yapmıştır.
Diyetisyen Tuna GENÇER; 2019 yılının en iyi diyetisyeni ödülünü almıştır. Televizyon, dergi, gazete ve internet sitelerinde sağlıklı beslenmenin önemi, gebelikte ve emzirme döneminde beslenme, adölasan beslenme eğitimleri ile ilgili yazı ve makaleler yazmış olup televizyon programlarında uzman konuk olarak yer almıştır.
Evli ve 2 çocuğu olan Tuna GENÇER iyi seviyede İngilizce bilmektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Diyetisyen Randevusu
Kızılcaşar Mahallesi kızılcaşar Küme Evleri İncek Vista Konutları Bina no 406 Daire No 268 İncek, Ankara
Online Diyet
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Dyt.Tuna Gençer - EAT & FORM Diyet Kliniği
Esime göre yazdı gebelik diyet listesini dikkat ederek uyguladı. Sonucu faydalı oldu kilo verdi memnun kaldık teşekkürler
ra...i
Saglık problemleri kötü kan degerleri ile çıktıgımız yolda sadece doktor degil harika enerjisi ile muhteşem bir yol arkadaşı oldu bana. Kendisi ile yolumuz daha uzun inşallah gebelik ve dogum sonrasındada devam edecegiz. Titiz ve dikkatli kesinlikle tavsiye ediyorum. 2 ayımızı bile bitirmedik henüz, listesinden ve dediklerinden çıkmadan 7 kilo üzerinde kilo verdim daha önemlisi daha saglıklı bir migde ve sindirim sistemim harika gidiyor. Seviyorum kendisini minnettarım iyiki kesişmiş yolumuz
Sağlık sorunları sebebiyle zayıflamak İçin gittim çok memnunum kendisini tanıdığım İçin mutluyum :)))
Kendisiyle uzun bir süre önce görüştüm İyi bir diyetle güzel kilo verdim. Kiloya bağlı sıkıntılarım azaldı. Memnun kaldım teşekkürler
Tuna Hanım çok tatlı, başarılı, performansı iyi bir uzman. Kendisinden çok memnunum. Tuna Hanım'ı 3 yıl öncesinde tanıdım. Kendisini sosyal medya üzerinden bularak görüşme sağladım. Belirli aralıklarla görüşme sağlıyorum. Verdiği diyet listelerimi kişiye özel hazırladığı için zorluk yaşamadım. Uyguladığım diyetler iyi sonuç verdi.
Tuna Hanım'ın hizmetinden, karşılamasından, tolerasından, geliştirdiği bu süreçten çok memnunum. Kendisinin internetten evime yakın olduğunu gördüm ve görüşme sağladım. Diyet listelerini vücut analizime göre özel hazırlıyor. Yaklaşık olarak 2 buçuk, 3 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve biraz daha devam edeceğim. Diyet öncesinde insülin direncim olduğu için görüşme sağlamıştım. Tuna Hanım insülin direncimi yenmeme yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.
Tuna Hanım danışanlarıyla birebir ilgilenen, her saat ulaşabileceğimiz, muhteşem bir uzman. Kilo vermek için tavsiye üzerine görüşme sağladım. 8 seans görüşme sağladım. İstediğim kiloya ulaştığım için seanslarımı sonlandırdım. Verdiği diyet listelerini bana uygun ve istediğim şekilde hazırladı. Herhangi bir zorluk yaşamadım. Kendisinin takibinden, yönlendirmesinden memnun kaldım.
gü....
Tuna hanım ile yaklaşık iki aydır beslenme konusunda rehberlik hizmeti alıyorum. Kişiye özel özenli listeleri ile fazla kilolarımdan kolaylıkla yavaş yavaş kurtarıyor beni şimdiden -10 kilo verdim. Verdiği program ın saat ve ölçülerine harfiyen uymaya özen gösteriyorum.Eminim ki yıllardır süren bu yanlış alışkanlıklardan sayesinde üstesinden rahatlıkla geleceğim. Teşekkür ederim sevgiler
Çok ilgili, motivasyon veren enerjisi çok güzel, detaylı vücut analizinden sonra nasıl beslenmem gerektiği hakkında oldukça detaylı bilgiler verdi. Aldığım danışmanlıktan çok memnun kaldım.
k.....
Inanılmaz enerjisi, işine tutkusu, ilgisi, bilgisi ile örnek alınması gereken güzel insan. 3 haftada 9 kilogram ile kendime güvenimi artıran ve sağlıklı beslenmeyi bana öğreten sevgi dolu diyetisyenim benim.
Tuna Gençer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuna Gençer, Diyetisyen. Size Tuna Gençer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kırışıklık Tedavisi, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Kilo Alma Diyetleri.
Tuna Gençer adresi nerede?Tuna Gençer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılcaşar Mahallesi kızılcaşar Küme Evleri İncek Vista Konutları Bina no 406 Daire No 268 İncek Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuna Gençer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuna Gençer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuna Gençer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuna Gençer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuna Gençer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuna Gençer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuna Gençer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuna Gençer hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Tuna Gençer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler