1999-2002 Tevfik Fikret Lisesi
2002-2003 Kent Gardens Elementary School
2003-2010 Ted Ankara Koleji
2010-2014 Ufuk Üniversitesi
2015-2016 Anglia Ruskin Üniversitesi Çocuk Klinik Psikoloji Uzmanlığı/Master of Science
PROFESYONEL
2013 Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi-Psikiyatri Kliniği Stajı
2014-2015 Vona Özel Eğitim
2013-2015 Neva Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
2015-halen Çocuk ve Ergen Psikoloğu Tuna Kadıoğlu
Tuna Bey ile bir yıldan daha uzun süredir görüşüyorum. Üzerine gitmek istediğim sorunlara ek olarak kişisel gelişimim açısından da seanslarımızın bana çok faydası oldu. Seanslara her zaman vaktinde katılım gösterdi ve seans boyunca hep ilgili davrandı.
Tuna Kadıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuna Kadıoğlu, Psikoloji. Size Tuna Kadıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı.
Tuna Kadıoğlu adresi nerede?Tuna Kadıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bükreş cad.8/2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuna Kadıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuna Kadıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuna Kadıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuna Kadıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Tuna Kadıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Tuna Kadıoğlu ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Tuna Kadıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuna Kadıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuna Kadıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuna Kadıoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tuna Kadıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar