Yenibağlar Mahallesi İsmet İnönü-1 Caddesi No:102/D, Tepebaşı

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +30 daha fazla

Acil Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı

Diş Hekimi Randevusu

Özel Minepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Dt.Tuna Yılmaz; Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. Özel Minepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde hizmet vermektedir.

Konum: Özel Minepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

Bu sene ocak ayında tuna bey bana ön diş kompozit lamine uyguladı. Kendisi çok ilgili bir doktor ne istediğime çok özen gösterdi. Tedavim süresince ve sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. Daha sonrasında kendisi kanal tedavimi yaptı. Çalışma sırasında çok titiz davrandı ve ağrım tamamen geçti. Kendisi artık benim ve ailemin diş hekimi. Güvenle gidip yaptırabilirsiniz. Ayrıca çok kibar ve çözüm odaklı bir hekim. İyi ki gitmişim kendisine.

Konum: Özel Minepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu

Tuna Hocam gerçekten hastasına karşı hem çok profesyonel hem de bir o kadar canayakın, sizi tedavi öncesi açıklamalarıyla rahatlatıyor ve eli de gerçekten çok hafif. iki dolgumu da gayet kısa sürede acısız bir şekilde yaptı 3 ay evvel, o zamandan beri gayet memnunum hiç bir ağrı ve sızı olmadı işlem sonrası. Klinikte gerçekten çok temiz ve düzenli, Tuna hocamı herkese tavsiye ediyorum son derece ilgili ve alakalı bir diş hekimi.

Konum: Özel Minepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu

Harika dingin sakın karakteriyle heyecan ve endişemi mnimize ettiği için Tuna beye çok teşekkür ederim. İslem sırasında beni bolca dinlendirdigi için rahat kalabildim. Neredeyse kanal tedavisine gidecek bir süreci ustalıkla dolgu yaparak çözüme kavuşturdu. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim yaklaşık 1 bucuk aydır sağlıkla kullaniyorum dolgumu. Memnunum.

Ö
Konum: Özel Minepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Taşı Temizliği

Şahane güler yüzlü ve işinde çok titiz. Çook teşekküür. Dişlerim tertemiz oldu bundan sonrası rutin kontrol tabii.

Konum: Özel Minepol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Tam Diş Protezi

Diş Protezi yaptırmak için gitmiştim.Ben ki diş doktoru korkusu olan diş diyince bile panik olan biriydim.Ne zaman Tuna Beyle tanıştık o zaman diş doktoru korkumu yendim ve dişlerimi çok güzel yaptı bu süreçte hiçbir sorumu cevapsız bırakmadı ve ilgisi muazzamdı.Ellerinize sağlık Tuna Hocam çok teşekkür ederim sayenizde yeniden doğdum.Şiddetle tavsiye ederim kendisini.

Ben Tuna Bey ile yaklaşık 2 ay önce tanıştım.Daha önce farklı bir hastaneye gittim, hiçbir işlem yapılmadı.İlaç verildi ve dişin çekileceği söylendi.Ben bir tavsiye ile Tuna Bey ile tanıştım.Başka doktorun çekeceği dişi Tuna Bey kanal tedavisiyle kurtardı.Kanal tedavisi ve dolgu yapıldı.Yaptığı her işlemi adım adım anlatarak ilerledi, fobimi de Tuna Bey sayesinde yendim.

Tuna Bey çok bilgili, çok ilgili, çok pozitif enerjiye sahip bir doktor.Ben çok memnun kaldım.Yaptığı işlemi öncesinde anlattı, detaylı bilgilendirdi. Yaklaşımı, samimiyeti keyifliydi.Çok güzel bir enerjisi var.Eli de çok hafif, çok güleryüzlü, çok pozitif.Daimi olarak kendisine gelmeyi düşünüyorum.Diş temizleme ,dolgu ve diş beyazlatma işlemleri yaptı bana.Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tüm hastalara tüm samimiyetimle tavsiye ediyorum.Tuna Bey ile rahatlıkla dişçi koltuğuna oturabilirler.

Ben kız kardeşimi götürdüm, kendisi engelli. Bu konuda çok fazla doktorlar işlem yapmaya yanaşmadılar.Tereddütlerimiz vardı.Tuna Bey bu konuda içimizi rahatlattı, başka doktorlarla da görüştü.Çok güzel ilgilendi, her aşamada bizi bilgilendirdi.Yardımcı oldu, sonrasında operasyon gerçekleştirdi.Anesteziyle uyutularak iki diş çekimi ve 6-7 tane dolgu yapıldı.Sonrasındaki kontrollerimizde de ilgilendi. İletişim noktasında hiçbir sıkıntı yaşamadık.

C

Diş dolgusu yaptırdım, gerçekten çok güzel yaptı.Çürük temizleme işlemi yapıldı.2 tane kanal tedavisini hiç acı çektirmeden, profesyonelce, yaptığı herşeyi belirterek yaptı.Canayakın ve her seferinde ne yaptığını belirtmesi, bilgilendirmesi güzeldi.Kesinlikle tavsiye ediyorum Tuna Bey'i.

Tuna Bey'den gayet memnunuz. Kendisi ailemizin diş hekimi. Tuna Bey kaplama tedavimi yaptı. Anneme de kaplama tedavisi yaptı. Kendisi işinin ehli bir doktor. Diş ve damak yapısına uygun estetik diş tasarladı. Annem daha öncesinde yaptırmıştı ama rahat edememişti. Tuna Bey'in yaptığı dişle şu anda son derece rahat. Hiçbir sorun yaşamadık. Yapılan tedavilerden memnunuz.