Periodontoloji Randevusu
Mersin
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Dental Anestezi
Diş Beyazlatma
Diş Eti Estetiği
Gülüş Tasarımı
İmplant
Mersin
2018 yılında üniversiteden mezun oldum ve Kayseri’de 1 buçuk yıl genel diş hekimi olarak çalıştım. 2019 yılında dişte uzmanlık sınavını kazanarak Adıyaman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim dalında uzmanlık eğitimine başladım. Uzmanlık eğitimim boyunca yurt içi ve yurt dışında olmak üzere çok sayıda çeşitli eğitimler, seminerler ,kongreler ve kurslara katıldım.
2023 yılında ‘Evre 1 ve evre 2 periodontitisli takip hastalarında tedavi öncesi ve sonrasında kan, tükürük ve diş eti oluğu sıvısında asprosin düzeyinin incelenmesi’ tez çalışması ile periodontoloji uzmanı unvanını aldım.
Periodontoloji uzmanı olarak meslek hayatıma Mersin’de devam etmekteyim. Diş eti hastalıkları ve Cerrahisi, implant tedavileri yapmaktayım.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dt. Tunahan Mustafa Ceylan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Tunahan Mustafa Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tunahan Mustafa Ceylan, Periodontoloji. Size Tunahan Mustafa Ceylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Periodontoloji Randevusu, Normal Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Beyazlatma, Diş Eti Estetiği, İmplant, Dental Anestezi, Gülüş Tasarımı, Cep Derinliği Azaltma.
Tunahan Mustafa Ceylan adresi nerede?Tunahan Mustafa Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tunahan Mustafa Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tunahan Mustafa Ceylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tunahan Mustafa Ceylan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tunahan Mustafa Ceylan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tunahan Mustafa Ceylan hangi dilleri konuşuyor?Tunahan Mustafa Ceylan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Tunahan Mustafa Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tunahan Mustafa Ceylan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tunahan Mustafa Ceylan ile iletişime geçmenizi öneririz.