Op. Dr. Tunay Efetürk Muayenehanesi
Çorum, Çorum

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

2013 ekim ayında acil olarak gittim tunay hanıma denk geldim allah razı olsun memnun kaldım kızım 5yaşında çok şükür.

Mukemmel bi doktor corumda tek diyebilirim bugun muayenesindeydik malesef yarından itibaren çorumdan gidiyor... :(

boyle bır dr corumda oldugu ıcın cok sanslıyız dilerım cabuk kaybetmeyız hastalarını tanıyan tek dr benım bıldıgım Allah razı olsun ondan

tüm söylenenlere katılıyorum harika bi doktor inşallah çabuk kaybetmeyiz teşekürler doktorumuza başarılar dilerim..............

zamanında vajinismus yaşamıştım. ankarada tedavi gördüm. sonrasında ilk muayenemi tünay hanım yaptı. o kadar hassas davranıyor, o kadar iyi ilişki kuruyor ki sizinle çok rahatlıyorsunuz. hastalarını önemsiyor. işini severek yapıyor ve sizin bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmıyor, mahremiyeti önemsiyor. mesai saatinden fazla çalışıyor. öğle arasını sırf hastaları için kısa tutuyor. akşamları geç çıkıyor. çok özverili. Allah ondan razı olsun.

iki defa annem ile gittim memnun kaldık ve bugünde ben gittim,hastaya verdigi bilgiler,ayrıntılar,kibarlıgı aynı zamanda sevecenliği,tanışı gibi yakından ilgilenmesi ....kısaca 10 numara bir doktor İnşAllah çorumda kalır ve dahada başarılı olur...

Hakikaten çok alakalı ve başarılı bir doktor.Çorum için gerçekten bulunmaz bir nimet.Bi kere herşeyi sorabiliyorsunuz ve güven veren bir yanı var.Allah muvaffak etsin.Umarım bulduğumuz bu değeri çabuk yitirmeyiz.Başarılar dilerim.

T

Tunay hanım cok iyi bir doktor.ben özel hastaneye gidiyordum .tunay hanım hakkında iyi fikirler aldım çevremden.sonra kontrollerimi tunay hanımla devam ettim.özelden daha iyi ilgilendi.çok memmun kaldım.allah razı olsun ki aklıma takılan her seye bir çözüm buldu.çok hevesli gidiyorum randevularıma.

P

KESİNLİKLE tavsiye edebileğim doktorlardan birtanesi çok iyi ve hastalarıyla çok alakalı.bilgiside süper her detayı inceliyor ve sizi en doğru şekilde yönlendirmeye çalışıyor herşeyden önemlisi güven veriyor :) hamileliğim boyunca kendisine gittim doğumumu onun yaptırması için dua ettim ve doğumuma o girdi okadar memnun kaldım ki kelimeler yetmez ALLAH ONDAN RAZI OLSUN :)

Bayram tatilinde nöbetçi doktor olarak doğumumu yaptırdı. süper bir doktor.sanki özel muayenehanesinde ilgileniyor gibiydi.hamileliğim boyunca özel hastaneye gittim.bu kadar ilgi görmemiştim .tatil günü nöbetinde hemde cok yogun bir günde tek tek herkesle ilgilenerek doğum yaptırdı.Allah razı olsun ondan,umarım herşey gönlünce olur.

Profili düzenle veya yönet