20'lik Diş Çekimi
Tunç Özay Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
ay...u
Öncelikle kaplamamın altındaki dişimin kırılması sonucu önce ttiğim bir hastanede dişim cerrahi operasyonla alındı sonrasında çok sevdiğim bir yakınımın tavsiyesiyle iyiki Tunç beye gitmişim sağ olsun beni büyük bir yanlıştan kurtardı neyse uzatmayalım çok çok iyi bir diş doktoru çok memnunum ve bundan sonra gideceğim tek kişi sağolun Tunç bey ellerinize emeğinize sağlık... Herkese tavsiye ediyorum...
re...ş
Uzun zamandır ertelemiş olduğum 20'lik çürük dişimin çekimini ''benim için 2 dakikalık iş dediğinde anlamadığım'' ama çok büyük bir tecrübe ile gerçekten de iki dakikada çekilen ve sonrasında da hemen iyileşen bir süreç yaşadım Kendisine buradan da teşekkür etmek istedim.
nu....
Dış hastanesinde dolgu yapılan ve 2 aydır beni geceleri uyutmayan dişimin ağrısıni yarim saatte kanal tedavisi yaparak geçirdi. boşuna 2 ay agriyla yaşamışim. bu cesaretle 20 yaş dişlerini de çektirdim. eli çok hafif ve çok anlayışlı. Ödeme konusunda da bizi hiç sıkıştırmadığı için kendisine çok teşekkür ederim. bence karsiyakanin en iyi doktoru.
Tunç Özay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tunç Özay, Diş Hekimi. Size Tunç Özay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Tunç Özay adresi nerede?Tunç Özay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 6440/4 Sok. No:1 D 3 Atakent İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tunç Özay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tunç Özay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tunç Özay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tunç Özay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tunç Özay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tunç Özay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tunç Özay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tunç Özay hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Tunç Özay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tunç Özay hangi sigortaları kabul ediyor?Tunç Özay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri