Prof. Dr.
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Ankara, Altındağ 1 adres
İrfan Baştuğ Cad. Dışkapı, Altındağ
zü...l
kızım zehra ile yıllardır ilgilenen bir hoca.. kızım tip 1 diyabet .. hastalığını ilk öğrendiğimiz günden bu yana 6 yıl geçti hocamız hep yanımızda oldu.. doktorunuz kim sorusuna tuncay delibaşı hoca dediğimizde hayretle cevap verdiler siz o hocayı nerden buldunuz kim devreye girdi dediler ben allah dedim.. ve bu muhteşem hocayla karşılaştıran allah a hamdolsun diyorum.. özel telefonundan bile kaç kez aradıysam mutlaka cevap verdi amerikada bile olduğu sıralarda aradım hep yanıt aldım buradaki doktor arkadaşlarını yönlendirerek zehramla ilgilendiler.. hocam rabbim sizden razı olsun.. saygılarımla..
fa...u
Hipertiroidim ile ilgili zamanında ve doğru teşhisi sayesinde kısa zamanda sağlığıma kavuştum. Herşeyden önce mükemmel bir kişiliği var. Mesleğinde çok başarılı ve hastalarıyla diyaloğu ve iletişimi çok güzel. Hayatında başarılar dilerim.
Tuncay Delibaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuncay Delibaşı, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Tuncay Delibaşı adresi nerede?Tuncay Delibaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İrfan Baştuğ Cad. Dışkapı Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuncay Delibaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuncay Delibaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuncay Delibaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuncay Delibaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuncay Delibaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuncay Delibaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tuncay Delibaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla