Genel Cerrahi Randevusu
Genel Cerrahi Randevusu
Op.Dr. Tuncay Ertem - Genel Cerrahi Uzmanı
Doktor beye apandisit ameliyatı olduk…hiç memnun değiliz..tavsiye etmiyoruz
do...ç
5 ay evvel tuncay ertem hocama flap yöntemiyle ameliyat oldum..Doktorluğunu bırakın kendi kişiliği ile öyle iyi bir insan ki zaten buda yapmış olduğu bu cok önemli mesleğinde yerini konumu belirliyor..8 senelik sıkıntılı bir durumdan beni kurtaran ameliyat öncesi ve sonrası sinek ısırığı kadar bir acı ve sıkıntı yaşatmayan bu değerli Hocama Binlerce kez teşekkür ediyorum..Herkeze Acil şifalar diliyorum..
le...t
Hocamız kendisi benim ameliyatımı yaptı. ben 3 kez aynı ameliyatı oldum ve aynı yer 3 kez açılmıştı işte ordaki problemi çözen insandır.kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. gerçekten çok iyi bir insan ve hekim başarılarının devamını diliyorum.
Tuncay Ertem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuncay Ertem, Genel Cerrahi. Size Tuncay Ertem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu.
Tuncay Ertem adresi nerede?Tuncay Ertem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Camivasat mah. İnönü cad. Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuncay Ertem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuncay Ertem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuncay Ertem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuncay Ertem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuncay Ertem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuncay Ertem hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Tuncay Ertem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar