Doktor Muayenehanesi
sa...n
kisilikli ve karakterli bir insan sol kolum parcalandi gercekten kolumdan ümidi kesmistim.ve cok sukur onun sayesinde eski kolumdan eser yok . o kadar iyi ve kaliteli bir doktorki. kesinlilkle doktor secim hakkinizi tuncay beye yapmalisiniz .kendisine saglikli bir omur ve basarilar dilerim.
ye...t
Tuncay Bey en başta beyefendiliğiyle insanın gönlünü kazanıyor. Bazı doktorlar vardır ya, "hadi söyle de git" der gibi davranır, ondan eser yok. Kardeşimin rahatsızlığı için gittik kendisine, çok ilgilendi ve iyi bir tedaviyle iyileştirdi kardeşimin bacağını. Tavsiye ederim kesinlikle.
Tuncay Işık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuncay Işık, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Tuncay Işık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Tuncay Işık adresi nerede?Tuncay Işık adresini belirtmedi. Tuncay Işık yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Tuncay Işık adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuncay Işık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuncay Işık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuncay Işık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuncay Işık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuncay Işık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuncay Işık hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tuncay Işık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.