Maidan İş ve Yaşam Merkezi Mustafa Kemal Mah. 2118. Cad. A Blok 131 Kat 12, Ankara
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Estetiği
Kulak Temizleme
Kulak Tüpü Takılması
Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Larenjektomi
Preoperatif Değerlendirme
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Somnoplasti
Subkütan Immünoterapi
Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Tonsillektomi
Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
X-Ray
Yüz Dolgusu
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
a....y
Hocamızı internetten araştırarak bulduk. 3 yaşındaki çocuğumuz 2.5 yıldır kulak iltihaplarıyla bogusuyordu defalarca antibiyotik içti boşu boşuna. Hocamız bize çok güzel anlattı tedavi başladık ve kulağında ki intihap tamamen kurudu. İleri ki durumlar için gozlemde kalıyoruz şimdilik. İçimiz rahat galiba hocamızı bulduk.
ad...ç
Yıllardır, kulaklarımın temizliği ve bakımı için Tuncay hocaya giderim.
Tuncay hocamın, beyin travması geçiren oğlumun kulak ile ilgili şikayetlerine, ameliyata gerek duymadan ilaçla çare bularak çocuğumu büyük bir sıkıntıdan kurtardığı için sonsuz şükran ve minnetlerimi sunuyorum.
Hem insan hem de hekim olarak üstün meziyetlere sahip bir insan.
Allah razı olsun.
yü...
Değerli Tuncay hoca alanında oldukça başarılı. 3 yaşındaki kızımın kulak akıntısı sebebiyle çok fazla doktora gittik. Önerdiği karışım ile hızlı çözüm oldu ve şu an gelişimini takip sürecindeyiz. Katkıları için değerli hocama ve ekibine başarılar diliyorum...
Tuncay Hocamız 13.06.2024 tarihinde 3 yaşındaki çocuğumun hem bademcik hem de geniz eti ameliyatını plazma yöntemi ile gerçekleştirdi. iletişimi, açıklamaları, ameliyat öncesi hasta ve yakınlarını sakinleştiren yaklaşımı bizleri çok rahatlattı. Ameliyat sonrası çocuğumuz ilk 1 hafta yeme içme konusunda biraz zorlandı, sonrasında uykuları da yeme içme düzeni de eskisine döndü. Artık geceleri horlamıyor ve nefesi durmuyor. Uyuduğunu bile anlamıyoruz. Bundan sonrası için de gelişimi ile ilgili çok ümitliyiz. Şu anda tüm süreci tahmin edemiyoruz ancak hastalıkların azalması ve gelişimin hızlı ilerlemesi temennimiz. Bize bu süreçte hem deneyimleri hem de yol göstericiliği ile destek olan, bizleri cesaretlendiren, kaygılarımızla mücadele etmemize yardımcı olan Tuncay Hocamıza minettarız. Ayrıca Hocamızın yardımcısı İpek Hanım’a da ilgi, alakası ve bilgilendirmeleri için minnettarız.
h....a
2.5 yaşındaki kızım geniz eti, kulak tüpü ve bademcik küçültme ameliyatı oldu çok tedirgindik fakat hocamız bilgisi ve kendinden emin duruşuyla bize çok güven verdi çocuğum artık rahat nefes alıp veriyor gece horlamaları tamamen kesildi konuşması daha aktifleşti 3 ay geçti çok memnunuz aynı sıkıntıları yaşayan aileler hiç tereddüt etmesin Tuncay Hocam iyi ki varsınız.
va...r
15 yaşında oğlumun kulak çınlaması şikayeti için gittik. Tedavi sürecinde göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok memnun kaldık. hekimliği ve nezaketi nedeniyle hocamıza saygılarımızı sunarız.
bu...
Oğlumun geniz eti ve bademciği için gittik çok kısa sürede operasyon organize edildi ve süreç çok güzel ilerledi. Tuncay beyin ilgisi ve özverisi için çok iyiydi . Oğlum plazma yöntemiyle 2 günde iyileşti ağrısız sızısız bir süreç geçirdi. Böyle ilgili bilgili hekimlerin olduğunu görmek mutluluk verici
a....g
Merhabalar, bir yıl önce Tuncay hocamla tanıştık. Oğlumuzun geniz eti alma, bademcik küçültme ve kulağa tüp takılma ameliyatını gerçekleştirdi. Sürekli ağır hastanan oğlumuz ameliyat sonrasında daha az hastalanmaya başladı, kilo alımı arttı ve uyku kalitesi değişti. Ameliyat sonrasında kontrol ve muayeneler için hala gidiyoruz. Kendisini çok seviyoruz. Her zaman ilgili ve bilgili yaklaşımıyla çok rahat ediyoruz. İyi ki varsınız.. .. Sevgiler..
(Ömer Alp ve Ailesi)
gü...r
Tuncay Özçelik hocamıza oğlumuzun bademcik ameliyatı sonrası gittik ameliyatı başka bir şehirde yaptırmıştık kontrol için Tuncay hocamızı tercih ettik iyiki de öyle yapmışız çocuklara yaklaşımı çok güzel güler yüzlü ve sakin bizi gerçekten aydınlattı çocuğumun rahatsızlığını detaylı bir şekilde bize anlattı içimiz ferah bir şekilde ayrıldık yanından iyiki yolumuz kesişti bende bu siteden yorumlara bakarak buldum hocamızı muayenehane hijyeni olsun ortamı ve tabiki güler yüzle bizi karşılayan asistanı olsun herşey dört dörtlük herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Çok ilgili, tecrübeli ve kibardı doktor bey. Kızımın kulağında sıvı birikmesi sebebiyle tavsiye üzerine kendisine geldik. Anne babayı rahatlatarak süreci takip etti.
Tuncay Özçelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuncay Özçelik, Kulak Burun Boğaz. Size Tuncay Özçelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Burun Estetiği, Burun Estetik Cerrahisi, Burun Ucu Kaldırma, Revizyon Burun Estetiği, Fonksiyonel burun cerrahisi, Burun İçi Radyofrekans.
Tuncay Özçelik adresi nerede?Tuncay Özçelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maidan İş ve Yaşam Merkezi Mustafa Kemal Mah. 2118. Cad. A Blok 131 Kat 12 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuncay Özçelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuncay Özçelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuncay Özçelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuncay Özçelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuncay Özçelik hangi dilleri konuşuyor?Tuncay Özçelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tuncay Özçelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuncay Özçelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuncay Özçelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Tuncay Özçelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuncay Özçelik hangi sigortaları kabul ediyor?Tuncay Özçelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları