Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi
Maidan İş ve Yaşam Merkezi Mustafa Kemal Mah. 2118. Cad. A Blok 131 Kat 12, Ankara

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Randevu +57 daha fazla

Adenoidektomi

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Bademcik Ameliyatı

Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi

Burun fonksiyonel ve estetik cerrahisi. Sinüzit Cerrahisi. Horlama tedavisi. Çocuklarda Plazma yöntemiyle bademcik ve geniz eti tedavisi

Makaleler

Konum: Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Hocamızı internetten araştırarak bulduk. 3 yaşındaki çocuğumuz 2.5 yıldır kulak iltihaplarıyla bogusuyordu defalarca antibiyotik içti boşu boşuna. Hocamız bize çok güzel anlattı tedavi başladık ve kulağında ki intihap tamamen kurudu. İleri ki durumlar için gozlemde kalıyoruz şimdilik. İçimiz rahat galiba hocamızı bulduk.

Prof. Dr. Tuncay Özçelik

Çok teşekkürler, umarım bundan sonraki süreç sorunsuz geçer, ama takibi bırakmayacağız tabii ki…

Konum: Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Yıllardır, kulaklarımın temizliği ve bakımı için Tuncay hocaya giderim.
Tuncay hocamın, beyin travması geçiren oğlumun kulak ile ilgili şikayetlerine, ameliyata gerek duymadan ilaçla çare bularak çocuğumu büyük bir sıkıntıdan kurtardığı için sonsuz şükran ve minnetlerimi sunuyorum.
Hem insan hem de hekim olarak üstün meziyetlere sahip bir insan.
Allah razı olsun.

Prof. Dr. Tuncay Özçelik

Çok teşekkürler , umarım artık kısa zamanda, sorunsuz ve sağlıkla yaşamına devam edecektir.

Y
Konum: Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Değerli Tuncay hoca alanında oldukça başarılı. 3 yaşındaki kızımın kulak akıntısı sebebiyle çok fazla doktora gittik. Önerdiği karışım ile hızlı çözüm oldu ve şu an gelişimini takip sürecindeyiz. Katkıları için değerli hocama ve ekibine başarılar diliyorum...

Prof. Dr. Tuncay Özçelik

Olumlu düşünceleriniz için çok teşekkürler...

Konum: Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Tuncay Hocamız 13.06.2024 tarihinde 3 yaşındaki çocuğumun hem bademcik hem de geniz eti ameliyatını plazma yöntemi ile gerçekleştirdi. iletişimi, açıklamaları, ameliyat öncesi hasta ve yakınlarını sakinleştiren yaklaşımı bizleri çok rahatlattı. Ameliyat sonrası çocuğumuz ilk 1 hafta yeme içme konusunda biraz zorlandı, sonrasında uykuları da yeme içme düzeni de eskisine döndü. Artık geceleri horlamıyor ve nefesi durmuyor. Uyuduğunu bile anlamıyoruz. Bundan sonrası için de gelişimi ile ilgili çok ümitliyiz. Şu anda tüm süreci tahmin edemiyoruz ancak hastalıkların azalması ve gelişimin hızlı ilerlemesi temennimiz. Bize bu süreçte hem deneyimleri hem de yol göstericiliği ile destek olan, bizleri cesaretlendiren, kaygılarımızla mücadele etmemize yardımcı olan Tuncay Hocamıza minettarız. Ayrıca Hocamızın yardımcısı İpek Hanım’a da ilgi, alakası ve bilgilendirmeleri için minnettarız.

Prof. Dr. Tuncay Özçelik

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum, biz sadece miniklerin sağlıklı ve mutlu büyümesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, çünkü onların mutluluğu aynı zamanda bizim mutluluğumuz…

Konum: Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

2.5 yaşındaki kızım geniz eti, kulak tüpü ve bademcik küçültme ameliyatı oldu çok tedirgindik fakat hocamız bilgisi ve kendinden emin duruşuyla bize çok güven verdi çocuğum artık rahat nefes alıp veriyor gece horlamaları tamamen kesildi konuşması daha aktifleşti 3 ay geçti çok memnunuz aynı sıkıntıları yaşayan aileler hiç tereddüt etmesin Tuncay Hocam iyi ki varsınız.

Prof. Dr. Tuncay Özçelik

Çok teşekkürler, bizim sevimli ufaklık umarım artık sorunsuz, sağlıkla, mutlulukla büyüyecektir.

V
Konum: Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

15 yaşında oğlumun kulak çınlaması şikayeti için gittik. Tedavi sürecinde göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok memnun kaldık. hekimliği ve nezaketi nedeniyle hocamıza saygılarımızı sunarız.

Prof. Dr. Tuncay Özçelik

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim

Konum: Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi Geniz Eti Ameliyatı

Oğlumun geniz eti ve bademciği için gittik çok kısa sürede operasyon organize edildi ve süreç çok güzel ilerledi. Tuncay beyin ilgisi ve özverisi için çok iyiydi . Oğlum plazma yöntemiyle 2 günde iyileşti ağrısız sızısız bir süreç geçirdi. Böyle ilgili bilgili hekimlerin olduğunu görmek mutluluk verici

Prof. Dr. Tuncay Özçelik

Güzel ve olumlu düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum, Umarım bizim yakışıklı minik bundan sonra sağlık ve mutlulukla büyüyecektir.

Konum: Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Merhabalar, bir yıl önce Tuncay hocamla tanıştık. Oğlumuzun geniz eti alma, bademcik küçültme ve kulağa tüp takılma ameliyatını gerçekleştirdi. Sürekli ağır hastanan oğlumuz ameliyat sonrasında daha az hastalanmaya başladı, kilo alımı arttı ve uyku kalitesi değişti. Ameliyat sonrasında kontrol ve muayeneler için hala gidiyoruz. Kendisini çok seviyoruz. Her zaman ilgili ve bilgili yaklaşımıyla çok rahat ediyoruz. İyi ki varsınız.. .. Sevgiler..
(Ömer Alp ve Ailesi)

Prof. Dr. Tuncay Özçelik

Çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için, umarım bizim minik artık rahat nefes alarak sorunsuz ve mutlu büyüyecektir.

Konum: Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Tuncay Özçelik hocamıza oğlumuzun bademcik ameliyatı sonrası gittik ameliyatı başka bir şehirde yaptırmıştık kontrol için Tuncay hocamızı tercih ettik iyiki de öyle yapmışız çocuklara yaklaşımı çok güzel güler yüzlü ve sakin bizi gerçekten aydınlattı çocuğumun rahatsızlığını detaylı bir şekilde bize anlattı içimiz ferah bir şekilde ayrıldık yanından iyiki yolumuz kesişti bende bu siteden yorumlara bakarak buldum hocamızı muayenehane hijyeni olsun ortamı ve tabiki güler yüzle bizi karşılayan asistanı olsun herşey dört dörtlük herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

Prof. Dr. Tuncay Özçelik

Çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için. Hep sağlıkla, mutlulukla büyüsün oğlumuz...

Konum: Prof.Dr Tuncay Özçelik Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Çok ilgili, tecrübeli ve kibardı doktor bey. Kızımın kulağında sıvı birikmesi sebebiyle tavsiye üzerine kendisine geldik. Anne babayı rahatlatarak süreci takip etti.

Çok teşekkür ediyorum.