on...ı
tuncay beyden çok menmun kaldım gerçektende çok başarılı bir doktor kendisine çok tesekkür ederim ameliyatım ve ammeliyat sonrası çok harika geçti herkeze tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir burunada sahip oldum
me...
Tuncay beye burun ameliyatı oldum yaptığı ameliyattan hiç memmun kalmadım söyledigiyle uyguladigi operasyonun arasinda cok fark vardi tavsiye etmiyorum iyi düşünün ?
tm...ç
hocam size 1 yıl önce burun tıkanıklığı nedeniyle muayene oldum ve sinüzlerden dolayı ameliyat dediniz oldum lakin ameliyattan sonra 1 veya 2 hafta iyi nefes aldım ama ondan sonra yine tıkanıklık devam ediyor burnumla ne bir nefes alabiliyorum nede koku sanki boşuna ameliyat oldum gibi
Op. Dr. Tuncay Özdemir
Merhabalar. Burun tıkanıklığının başka nedenleride olabileceği için tekrar kontrol amaçlı muayeneye bekleriz. Saygılarımla.
Hasta
Tek kelimeyle mükemmel bir doktor 4 yıl önce ameliyat etmişti kendisi beni o kadar memnunum ki daha önce yılda bir kez ameliyat oluyordum şimdi çok rahatım muayene olduğum her KBB uzmanı ameliyatını kim yaptı diye soruyor ÇOK Profesyonel diyorlar Allah razı olsun sizden hocam
ne...ı
Merhaba bence iyi bir konuşmacisınız hocam ama dinleme ve uygulama bolumlerinde bende bir güven oluşturmadiniz size ameliyat da oldum uzun bir süreç kontrollere de geldim bence boşuna zaman kayıp ettim ve siz bir hekim olarak benim sorunlarıma ilaç olamadıniz iyi çalışmalar. ..
Op. Dr. Tuncay Özdemir
Merhabalar. Hastalarımıza her zaman saygımız sonsuz. Eleştirileriniz yönünde kendimizi geliştirmek için elimizden geleni yapacağız. Saygılarımla.
mu...z
hocamın hastayla ilgilenmesi gerçekten çok çok iyi.herşeye hemen ameliyat demiyor .ameliyatı en son çare olarak görüyor ki bence doğrusuda bu.Memnun kalabileceğiniz ve güven duyabileceğiniz bir doktor.başarılarınızın devamını dilerim.
to...r
Tuncay bey gerçekten cok iyi bir doktor.Sayesinde hiç ağrı sızı duymadan burun ameliyatı oldum.Ellerine sağlık.Kendisine güvenim tamdır.Cok cok teşekkür ediyorum.Eli cok cabuk ve işini cok iyi yapıyor.Ameliyat olduğum gün ve ertesi günler eskiden olduğu gibi yürüyor ve arabama binebiliyorum.Cok rahatım.Burun ameliyatı öyle korkulacak bir ameliyat değilmiş.
Tuncay Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuncay Özdemir, Kulak Burun Boğaz.
Tuncay Özdemir adresi nerede?Tuncay Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler Mah. Gazimuhtarpaşa Bulvarı No:56 Şehitkamil Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuncay Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuncay Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuncay Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuncay Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuncay Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuncay Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Tuncay Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Şahinbey bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları