Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım
Babamın Subdural Hematomi operasyonunu gerçekleştirdi, her aşamada çok ilgili takip etti bizi, çıkışta kendisi cep tlf verdi hastamız ellerinde şifa buldu. Herkese tavsiye ederim.
Bisiklet kazası sonrası acilden giriş yaptığımız oğlumun tevafuken doktoru oldu.Evladı beyin kanaması geçiren bir anne olarak;ilgisi,sorularımıza verdiği detaylı cevaplarıyla ve iletişimiyle herkese tavsiye edebileceğim bir hekim.Allah mesleğinde başarılar nasip etsin.
ba...r
Tuncay bey ile karabük üniversitesi hastanesinde karşılaştık. Doktor bey konusunda uzman mükemmel bir kişi.Hastaları ile çok ilgileniyor. Boynumdaki 2 fıtığı ve kemiklerdeki keskinleşmiş yüzeyleri ameliyat ile temizledi. Ameliyat sonrası herhangi bir sıkıntı çekmedim. Çok teşekkür ederim kendilerine. Korkmadan başka memleketlerde doktor aramadan güvenebileceğiniz bir doktor
Tuncay Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuncay Yılmaz, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Tuncay Yılmaz adresi nerede?Tuncay Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuncay Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuncay Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuncay Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuncay Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuncay Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuncay Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Tuncay Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları