20'lik Diş Çekimi
Atatürk Cad.Göksu Mah.Göksu Oteli yanı Gürsoy Apartmanı Kat :1 Silifke - Mersin, Mersin
Apikal Rezeksiyon
Tuncel Ok Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Tuncel Ok Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
at...n
Bilirsiniz film seyrettiğimiz o rahat koltuklara benzemez dişçi koltukları. Ayrı bir korkusu, ayrı bir telaşı vardır. Bir çoğumuzun bilinç altında dişçi fobisi olduğunu biliriz. Aslına bakarsanız bütün bu bahsettiklerimi çocukluğumdan buyana yaşamış biriyim. Tuncel beyi tanıyıp koltuğuna oturuna kadar bu böyle sürdü. Ve şimdi artık o korkular yok. Çünkü artık fikirlerim ve önyargılarım değişti. Diş tedavisi için bugüne kadar ona 2 kez gittim. Açık ve net söylemeliyim ki hastasının sorunlarını dinlerken ayrıntılarına kadar inen ve konuya hakim bir hekim kendisi. Acı kelimesini hafızadan silen bir mucit diyebiliriz. Kim inanır ki kanal tedavisini iğnesiz uyuşturmadan yapacağına? Ben inanmazdım çünkü iknası zor biriyim ama yaşadım gördüm ve inandım. Ayrıca dişinizin sorununa çözümler üreten ve hastasının muaynaneden çıkarken kapıyı güler yüzle çıkmasını sağlayan bir diş doktorudur. Onun Silifke'de olması biz hastaları için bir şanstır. Kendisine biz hastalarına göstermiş olduğu üstün performans nedeniyle teşekkür ediyor mesleki hayatında ağrısız ve apsesiz günler diliyorum. Saygılarımla... Atakan GÜLGAR
he...i
o bölgede başka hekim aramayın ..
Tuncel Ok isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuncel Ok, Diş Hekimi. Size Tuncel Ok tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tam Diş Protezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması, Köprü Uygulaması, Diş Eti Estetiği, Kemik Grefti, Overdenture Protezler, Diş Dolgusu, Hassas Bağlantılı Protezler, Zirkonyum Porselen Kronlar.
Tuncel Ok adresi nerede?Tuncel Ok şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Cad.Göksu Mah.Göksu Oteli yanı Gürsoy Apartmanı Kat :1 Silifke - Mersin Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuncel Ok isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuncel Ok online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuncel Ok isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuncel Ok bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuncel Ok ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuncel Ok hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tuncel Ok hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.