Bronkoskopi
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı, Mamak
Polisomnografi
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
fu...r
Prof. Dr Turan Acıcan'a babamın uyku apnesi nedeniyle başvurdum. Hastasına ve bize olan ilgili yaklaşımı için çok teşekkür ederim. Olabilecek en kısa sürede randevu vererek yardımcı oldu. Sonrasında ne yapılması gerektiği konusunda detaylı olarak bilgilendirdi. Kafamızda cevapsız hiç soru bırakmadı. Kendisine çok teşekkür ederim. Çok memnun kaldık.
ce...a
Değerli Hocamız Prof.Dr.Turan Acıcan'ı, babam Alaettin Usta nın KOAH tedavisinde uyguladığı yöntemlerinden ötürü kutluyor ,minnet ve teşekkürlerimi sunuyor , göğüs hastalıkları ile ilgili her konuda yardıma ihtiyacı olan tüm hasta ve hasta yakınlarına ısrarla tavsiye ediyorum.
Cem USTA
gö...n
Sevgili hocam Turan Acican;
Eşsiz yeteneğiniz ve uyguladığınız tedavi süreci sonucu beni sağlığıma kavuşturdunuz. Uyku apnesi sorunundan sayenizde kurtuldum size minnettarım.
En derin saygı ve sevgilerimle
BÜLENT SUNGUR
Turan Acıcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turan Acıcan, Göğüs Hastalıkları. Size Turan Acıcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Uyku Laboratuvarı (CPAP), Uyku Testi (Polisomnografi), Polisomnografi, Bronkoskopi.
Turan Acıcan adresi nerede?Turan Acıcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Mamak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turan Acıcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turan Acıcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Turan Acıcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turan Acıcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turan Acıcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turan Acıcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Turan Acıcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya Göğüs Hastalıkları Doktorları