Kulak Burun Boğaz Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
PRP
a,...r
Botoks ve göz altı ışık dolgusu için hocama geldim çok memnun kaldım
k....b
Hoca ses kısıklığı sebebiyle gittim tedavim çok iyi ilerledi
8 yaşındaki oğlumun bademcik ve geniz eti problemi için muayene olduğunuz Turan hoca çok samimi ve sıcak bir şekilde muayene etti oğlumu. Sabırla tüm sorularımıza açıklık getirdi . Hastayı ve yakınını germeyen , babacan tavırlı bir hekim .
Turan bey bana burun dolgusu yaptı ve korktuğum burun ameliyatından sayesinde kurtuldum estetik ameliyata göre çok daha doğal duruyor alanında uzman olması kişiyi bilgilendirmesi güler yüzlülüğü ile kesinlikle gidilmesi gereken bir klinik ve tanışılması gereken bir doktor
Botoks ve Paris ışıltısı yaptırıyorum düzenli olarak. Ellerine sağlık hocamdan memnunum
c....g
Kulak enfeksiyonu için oğlumu götürdüm. Çok ilgiliydi, kamera ile Herşeye baktı. Tek tek anlattı detaylı bir şekilde Emeğine sağlık.
kü...r
Aylardır süren öksürük şikayetim vardı. Gitmediğim yer kalmadı. Turan hocam detaylı muayene yaptı. Ses tellerimde problem varmış kimse bakmamıştı ses tellerime. Turan hocam tedavimi yaptı. Allah razı olsun kendisinden
di...m
Turan hocam çocuğumun bademcik ameliyatını yaptı ve çok memnun kaldık hocamın ellerine sağlık
o....y
Turan hocaya burun ameliyatı oldum burun ameliytında en çok şeklin kötü olmasından korkuyordum ama Turan hocam gerçekten çok doğal ve yüzüme oturan bi burun ameliyatı yaptı hocamın ellerine sağlık
t.....
Yıllardır botoks yapmak istiyordum ama çok emin olamıyordum doktor konusunda. turan hocayla tanıştığım dan beridir içim rahat mutluyum hem botoks olsun hem burun ameliyatı dolgu vs daha bir çok alanda başarılı biri , hem güler yüzlü olması ilgilenmesi gerçekten çok güzel.
Turan Arlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turan Arlı, Kulak Burun Boğaz. Size Turan Arlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı, PRP, Botoks, Burun Estetiği, Burun Ucu Kaldırma.
Turan Arlı adresi nerede?Turan Arlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karaağaç Mah. Şehit Yüzbaşı Fatih Devravut Caddesi No: 19 D/203 Erzincan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turan Arlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turan Arlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Turan Arlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Turan Arlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Turan Arlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turan Arlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turan Arlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turan Arlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Turan Arlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.