2003 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım. 2009 yılında mezuniyetimin ardından İstanbul Büyükada 112 acil serviste bir yıl boyunca çalıştım. 2010 yılında girdiğim TUS sınavında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz bölümünü kazandım. 2015 Yılında Kulak Burun Boğaz İhtisasımı tamamladım. Ardından Ağrı Doğubayazıt Yaşar Eryılmaz Devlet hastanesine atamam oldu. Bir süre Ağrıda çalıştıktan sonra Kasımpaşa Asker Hastanesinde çalışmaya başladım. Daha sonra Özel İstanbul Hospital Hastanesinde Çalışmaya başladım. 2019 dan beri Erzincan Özel Kulak Burun Boğaz Muayenehanemde hastalarıma hizmet veriyorum.

Karaağaç Mah. Şehit Yüzbaşı Fatih Devravut Caddesi No: 19 D/203, Erzincan

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Botoks +9 daha fazla

Burun Estetiği

Burun Ucu Kaldırma

Enjeksiyon Im

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Konum: Dr. Turan Arlı Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Botoks ve göz altı ışık dolgusu için hocama geldim çok memnun kaldım

K
Konum: Dr. Turan Arlı Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Hoca ses kısıklığı sebebiyle gittim tedavim çok iyi ilerledi

Konum: Dr. Turan Arlı Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

8 yaşındaki oğlumun bademcik ve geniz eti problemi için muayene olduğunuz Turan hoca çok samimi ve sıcak bir şekilde muayene etti oğlumu. Sabırla tüm sorularımıza açıklık getirdi . Hastayı ve yakınını germeyen , babacan tavırlı bir hekim .

Konum: Dr. Turan Arlı Muayenehanesi Diğer

Turan bey bana burun dolgusu yaptı ve korktuğum burun ameliyatından sayesinde kurtuldum estetik ameliyata göre çok daha doğal duruyor alanında uzman olması kişiyi bilgilendirmesi güler yüzlülüğü ile kesinlikle gidilmesi gereken bir klinik ve tanışılması gereken bir doktor

Konum: Dr. Turan Arlı Muayenehanesi Botoks

Botoks ve Paris ışıltısı yaptırıyorum düzenli olarak. Ellerine sağlık hocamdan memnunum

C
Konum: Dr. Turan Arlı Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Kulak enfeksiyonu için oğlumu götürdüm. Çok ilgiliydi, kamera ile Herşeye baktı. Tek tek anlattı detaylı bir şekilde Emeğine sağlık.

K
Konum: Dr. Turan Arlı Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Aylardır süren öksürük şikayetim vardı. Gitmediğim yer kalmadı. Turan hocam detaylı muayene yaptı. Ses tellerimde problem varmış kimse bakmamıştı ses tellerime. Turan hocam tedavimi yaptı. Allah razı olsun kendisinden

Konum: Dr. Turan Arlı Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Turan hocam çocuğumun bademcik ameliyatını yaptı ve çok memnun kaldık hocamın ellerine sağlık

O
Konum: Dr. Turan Arlı Muayenehanesi Burun Estetiği

Turan hocaya burun ameliyatı oldum burun ameliytında en çok şeklin kötü olmasından korkuyordum ama Turan hocam gerçekten çok doğal ve yüzüme oturan bi burun ameliyatı yaptı hocamın ellerine sağlık

T
Konum: Dr. Turan Arlı Muayenehanesi Botoks

Yıllardır botoks yapmak istiyordum ama çok emin olamıyordum doktor konusunda. turan hocayla tanıştığım dan beridir içim rahat mutluyum hem botoks olsun hem burun ameliyatı dolgu vs daha bir çok alanda başarılı biri , hem güler yüzlü olması ilgilenmesi gerçekten çok güzel.