Uzm. Dr. Turan Poyraz
Mimar Sinan Mahallesi, 1400. Sokak, Hidayet Hanım Apt, No:4, Daire:3, Konak, Konak, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Nöroloji Randevusu

Akupunktur Tedavisi +33 daha fazla

Alzheimer Takibi

BAEP - Beyinsapı İşitsel Uyandırılmış Potansiyelleri

Baş Ağrısı Değerlendirme

Nöroloji Randevusu

Mimar Sinan Mahallesi, 1400. Sokak, Hidayet Hanım Apt, No:4, Daire:3, Konak, İzmir

Uzm. Dr. Turan Poyraz

2004 Yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldum. 2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimime başlayıp, 2010 yılında Nöroloji Uzmanı olmaya hak kazandım. 2010-2012 yılları arasında Tatvan Devlet hastanesinde mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra, Manisa'da bir yıl, İzmir'de aynı hastanede 7 yıl olmak üzere, özel hastanelerde nöroloji uzmanı olarak çalıştım. Şu anda kendi muayenehanemde çalışmaktayım. Daha önce Ege Nöroimmunoloji Derneği Yönetim Kurulu'nda görev aldım. Halen İzmir Multipl Skleroz Derneği Genel Sekreterliği görevini yürütmekteyim. Türk Nöroloji Derneği, Türk Tabipleri Birliği ve Avrupa Nöroloji Dernekleri Federasyonu üyesiyim. Aktif çalışma alanlarım; Baş ağrısı, Baş dönmesi, Multipl Skleroz, Miyastenia Gravis, Demans, Parkinson ve diğer Hareket Bozuklukları, Epilepsi tanı ve tedavileri, İleri Botox uygulamaları, Sinir blokajları, EEG , EP ve EMG gibi Nörofizyolojik incelemelerdir.

I
Konum: Uzm. Dr. Turan Poyraz Nöroloji Randevusu

Dr. Turan Bey'e ayak parmaklarımdaki uyuşmalar, kol ve bacaklarımdaki zaman zaman oluşan güç kaybı nedeniyle gittim. Önce benim şikâyetlerimi dikkatlice dinledi, bu arada bana da rahatsızlığım ile ilgili muhtelif sorular yöneltti. Daha önceden hazırladığım EMG, MR, KAN TAHLİL lerini dikkatlice inceledi. Sonra ayak parmak ucumdan boynuma kadar muayene etti. Ben anlattıkça muhtelif sorular sordu. Akabinde yaptığı açıklamaları hastaya yaklaşımı ve muayene tekniğinden çok memnun oldum. Hastalığım ile ilgili kendisinden duymak istediğim her şeyi ve sorduğum her soruya çok açık ve net olarak cevaplarını aldığım için çok mutluyum. Hasta memnuniyetini ön planda tutan iletişimi mükemmel bir doktor herkese tavsiye ediyorum ve bir ihtiyacım olduğunda tekrar geleceğimi ismim gibi biliyorum. Doktor beye bu güzel yaklaşımlarından dolayı minnettarım.

Konum: Uzm. Dr. Turan Poyraz Baş Ağrısı Değerlendirme

Öncelikle burada yazılan yorumların hepsini okudum. Yorumların hepsi gerçekten Turan Bey'i çok iyi ifade ediyor. Ailemde giden yakınlarım hep söylüyordu .Turan Beye gitmemi. Keşke daha önce gitseymişim. Beni ilk kez bu kadar iyi anlayan bir doktorum oldu. Yıllardan beri süre gelen migren ağrım, ani yükselen tansiyonum .Tansiyon ilacı kullanmaya başladıktan sonra çok düşen tansiyonum. fibromiyalji rahatsızlığım hepsini anlattım. Doğru yönlendirmeleri tespitleri o kadar anlamlı ki .Hadi bakalım
Çıktık Turan Hocamla şifa yoluna . İyi ki yolumuz kesişmiş.

Konum: Uzm. Dr. Turan Poyraz Nöroloji Randevusu

Turan hocama baş ağrılarım sebebiyle başvurdum,kendisi hastasını dikkatle dinleyip psiklolojik olarak da rahatlatan, sadece alanın da değil size uygun olan tedavi konusunda da yönlendirmeler yapan iletişimi ,tedavisi dört dörtlük bir doktor, herkese hocamı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Turan Poyraz

Nazik değerlendirmeniz için teşekkür ederim.

Konum: Uzm. Dr. Turan Poyraz Nöroloji Randevusu

Doktor beye bir tavsiye üzerinden ulaştık. Gerçekten aylardır teşhis edilemeyen ataklarımızın teşhisini Turan bey koydu. Güleryüzü, hastanın halinden anlaması ve her şeyin detaylı açıklamasını yapması bizi çok etkiledi. Uzman doktorumuz Turan beyle iyi ki tanıştık ve iyi ki yollarımız kesişti.

Z
Konum: Uzm. Dr. Turan Poyraz Migren Botoksu

Gerçekten tek kelimeyle harika bir hekim Turan Bey. Migren botoksu için gittim kendisine. Uygulama yaparkenki yaklaşımından, süreci etraflıca ve anlaşılır bir dille açıklamasından dolayı çok memnunum insan çok rahatlıyor.sonuçta iğneli bir işlem insan çekiniyor ama Doktor Beyin Profesyonel bir tutumu var. Çok memnun kaldım.

Konum: Uzm. Dr. Turan Poyraz Sinir Blokajı Enjeksiyonu

Yillardir cektigim basagrilari icin daha oncede baska bir kurumda tanıştığım Turan Hocam gerek bilgisi,Gerek ilgisi, tecrübesi tartışılmaz. Ayrıntılı muayane sonrasi kendisi migrenle de cok karistirilan oksipital nevralji tanısini degerlendirdi ve buna uygun tedavi yöntemine başladik.

O

Merhabalar,

Turan Bey’e eşim için gitmiştik. Eşimin uyku probleminden kaynaklı sinirsel problemleri vardı.
Turan Bey gayet iyi bir şekilde ilgilendi ve verdiği tedavi oldukça başarılı oldu.
Bugün tekrar kontrol gittiğimizde çok ilgili davrandı. Kendisi gayet rahat ve ilgiliydi, buda bizi daha olumlu etkiledi.
Bu süreçte kendisinden çok şey öğrendik ve öğreneceğiz gibi duruyor.

Konum: Uzm. Dr. Turan Poyraz Nöroloji Randevusu

1.5 yıldır dil kökü kulak ve yutak bölgesinde yaşadığım ağrı ,yanma şikayetiyle apar topar
İzmir'e gittim.KBB doktorumun ağrıları açıklayacak patolojik bir durum gorememesi üzerine psikolojik oldugu düşünülürken çok tesadüfi olarak Turan beye gitmem üzerine yaşadığım bu ağrının nörolojik olduğunu öğrendim..Evet glossofaringeal nevralji tanısı koyuldu.ilk muayenede hemde .Bunca zaman geçmeyen ,yaşam kalitemi düşüren bu ağrılardan beni kurtaran,çevreme karşı yaşadığım problemin psikolojik olmadığını kanıtlayan hepsinden önemlisi teşhis ve tedavi sürecini uzatmadan yaşam kalitemi arttıran Turan hocama minnetimi iletmek istedim.Yillardir farklı doktorlara giden biri olarak Turan Bey'in ayrıntılı düşünmesi ve hastaya yaklaşımı bir hekimden çok vijdanli biri oluşu beni çok etkiledi. Bircok doktorla tanıştım hayatım boyunca ve yorum yapmak içinde bunca zaman bekledim.Artik eminim nörolojik anlamda yaşadığım her sıkıntıda kapısını çalacağım bir doktorum var.

Konum: Uzm. Dr. Turan Poyraz MS Takibi

Pozitif enerjisi sorduğum her soruya ayrıntılı bilgi vermesi harika,
Sadece MSle ilgili değil hayat kalitemin artması için bütüncül yaklaşımı çok iyi geldi bana. Artık eskisi kadar yorgun hissetmiyorum mesela. Yollarımız iyi ki kesişmiş harika bi doktor kendisini gönülden tavsiye ediyorum.

Konum: Uzm. Dr. Turan Poyraz Botoks

Hocama , annemin tedavisi için gerekli olan her şeyi anlattı. Yüzünün yarısında istemsizce seyirme vardı tedavi öncesi ve sonrası bilgilerini verdi ve botox işlemini başarıyla tamamlandı .