öz....
oğlumun sık sık hastalanmasından dolayı bir kaç hastane gezdim bir doktor da sabit kalmak için doktor arayışındaydım şuan da bahçelievlerde meltem hastanesinde görev yapmakta tesadüfen gittim ve iyi ki gitmişim okadar anlayışlı bır doktor ki çocuğum doktor korkusunu ilk muayene de yendi iyi ki gitmişim iyi ki tanımışım..
ah...t
s.a turan bey çok değerli bir kişilik sahibi insandır hiç unutmam 11 yıl önce oğlum geceleyin hastalandı turan beye telefon ettim sağolsun geldi oğlumu muanesinden sonra ilaç yazıyordu bana bakarak bu ilaç pahalı bir ilaçtır alabilirmisin dedi bende hocam vallahi bırakın ilacı size bile verecek param şuan yok dedim ilaçları kendi dolabından ücretsiz verdi muayne ücretinide ne zaman paran olursa getirirsin dedi turan beyin bu yaptığını hayatta unutamam kendisini en içden dileklerimle selamlıyor görevinde başarılar diliyorum
Turan Sarıkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turan Sarıkaya, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Turan Sarıkaya adresi nerede?Turan Sarıkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:45 Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turan Sarıkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turan Sarıkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Turan Sarıkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turan Sarıkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turan Sarıkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turan Sarıkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Turan Sarıkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beykoz Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Büyükçekmece Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Bağcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bağcılar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla