Diş Hekimi Randevusu
Protetik Diş Tedavisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Turuncu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Lazerli Diş Bakımı
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Turuncu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Babamın kalp rahatsızlığı var, onun tüm diş tedavilerini yaptı.Ayrıca eşimin,annemin,benim yani ailemizin diş doktoru Turan Bey’dir. Kullandığı malzemeden ekibine kadar çok memnunuz. Kendisinin iletişimi çok güzel. Ben kanal tedavisi ve dolgu hizmeti aldım. Babama protez ve damak yapıldı. Yapılan tüm diş işlemlerinden çok memnunuz.
Kendisine implant ,kanal tedavi işlemleri ve kemik erimem olduğu için baya ameliyat oldum. Ellerine sağlık,çok çok memnunum.İlgisinden alakasından memnunum.Kızımı ve oğlumu da götürüyorum ortodonti tedavisi için, tel takıldı. Turan Bey’in eli çok becerikli, kendisini çok iyi yetiştirmiş bir doktor ve hala da geliştiriyor. Aylık kontrollerime gidiyorum hem de görmeye gidiyorum. Müthiş bir hekim. Dört dörtlük genç birisi,eğitimi ile dalında sayılı hekimler arasında.
Diş çekimi ve implant işlemi yaptırdım. Profesyonel ve gayet güzel ilgileniyor. Diş takımını bekliyorum, onun öncesinde beklemem gerekiyormuş.Bu sürede de kontrollere gidiyorum. Gayet ilgililer, asistanları ile de başarılı.
Benim azı dişlerimde köprü vardı, oynamaya başlamıştı. Hem köprü lazımdı hem de dişim oynuyordu. Kontrol amaçlı Turan Bey’e gitmiştim ama tedavi ettirmeye karar verdim. Ekip olarak çok iyiler, hepsi güler yüzlü.Çok hoşuma gitti, dediğim gibi kontrol amaçlı gitmiştim. Bu dişlerimin çekilmesi gerektiğini söyledi. Yapılacak işlemle ilgili seçenekleri sundu bana, beni de ikna etti. Ben de yaptırmaya karar verdim.8 tane implant yapıldı. Tedavim devam ediyor, iyileşme sürecindeyim. İyi ki de gitmişim .Hepsi de çok düzgün insanlar, hepsini de çok seviyorum.
f.....
Turan Bey’de kanal tedavi,dolgu ve diş taşı temizliği hizmeti aldım. Son derece memnun kaldım. Tedavi sonrası da bir sıkıntı yaşamadım .Çok memnunum.
se...y
Turuncu ağız ve diş sağlığı polikliniğinde muayne olmak için gittim çok güler yüzlü bir ekiple karşılaştım doktorum Turan Bey beni tedavim hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve tedaviye başladık 19 gün içinde implantlarım ve protezim yapıldı çok kısa sürede dişlerime kavuştum çok teşekkür ederim
n....
Turuncu Diş Polikliniğine muayeneye gittim protez uzmanı ve kliniğin sahibiymiş kendisi. Tedavimi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Sonrasında tedavim başladı. Uzun süre dişsiz kalmak istemediğim için 3 hafta içerisinde implantlarımı ve dişlerimi yaptı. Bir yıldır da kullanıyorum sıkıntım yok şükür. Ellerine sağlık Turan hocam tavsiye ederim gidin bir fikir alın mutlaka.
Turan Sekmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turan Sekmen, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Turan Sekmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Protetik Diş Tedavisi Randevusu.
Turan Sekmen adresi nerede?Turan Sekmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fabrikalar Mah. 3002 Sok 34/2 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turan Sekmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turan Sekmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Turan Sekmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Turan Sekmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Turan Sekmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turan Sekmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turan Sekmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turan Sekmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Turan Sekmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri