mi...r
handan
doktorumuz çok güler yüzlü sanki yakın bir arkadaşınız gibi çok ilgili ve işini en üst düzeyde hastasına özen gösteriyor. ben çok hast..seven biri değildim ama sayenizde hast. karşı sempatim oluştu.kendisine çok tşk. ederim. .evet gerçekten mükkemmel bir doktor tüm arkadaşlara öneriyorum.
mi...r
handan
doktorumuz çok güler yüzlü; sanki yakın bir arkadaş gibi çok ilgili ve işini en üst düzeyde hastasına özen gösteren bir hekim.. ben çok hast..seven biri değildim ama sayenizde hast. karşı sempatim oluştu.kendisine çok tşk. ederim. .evet gerçekten mükkemmel bir doktor tüm arkadaşlara öneriyorum.
mu...m
devlet hastanesinde görevli olmasına rağmen özel hastanelerde göstrerilen ilgi alaka ve özeni hastalarına gösteriyor. kendisine meslek hayatında başarılar dilerim..
al...a
gercekten mukemmel bir doktor.Hastaligi buyuk ya da kucuk dahi olsa sizinle birebir ilgileniyor herkese tavsiye ediyorum.Hastaliginizi agiz burun egmeden anlatiyor tedaviyi acikliyor gercekten insana guven veriyor.
Turgay Algül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turgay Algül, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Turgay Algül adresi nerede?Turgay Algül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oltu Cad. Ardahan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turgay Algül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turgay Algül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Turgay Algül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turgay Algül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turgay Algül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turgay Algül hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Turgay Algül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.