Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak
mu...
Yaklaşık 4 yıl önce Turgay Bulut Bey eşimin bel fıtığı ameliyatını yaptı. Hastalık çok ilerlemişti ve acil ameliyat olması gerekiyordu. çok şükür Turgay Bey'in yaptığı ameliyattan sonra eşim çok düzeldi ve hiçbir sorun yaşamıyor artık. Turgay Bey çok teşekkür ediyorum elleri dert görmesin, Allah ondan razı olsun. Mustafa TELLİ/ KAYSERİ.
os...k
Selam Turgay hocamdan Allah razı olsun omurga ameliyatı yaptı çok memnunum Çok iyi ilgileniyor omurgada kırık olduğunu Turgay hoca sayesinde öğrendim Allah razı olsun Turgay hocadan ismim Osman SUYAK
or...y
İnternetteki övgüler üzerine gittim ama hiç memnun kalmadım. İlgisiz ve soguk davrandı. Bir hasta olarak önemsenmedigim duygusunu devlet hastanelerindeki çoğu doktor gibi yaşattı.Bel ağrilarim vardi. Bana ne yapmam gerektigini bile soylemeden fizik tedavi doktoruna yönlendirdi.Hiç tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
zü...s
Turgay Beye çok teşekkür ederim. 6 yıldır çektiğim sancıyı ameliyat yaparak beni ağrılarımdan kurtardı. Çok ilgili, mesleğinde başarılı bir doktor. Allah razı olsun.
öm...l
Kendisine ilgi ve alakasından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum.Ben ve eşim bel Fıtığı Ameliyatı olduk çok memnunuz. Rabbimiz ilmini artırsın kendisine ve sevdiklerini sağlıklı ve mutlu ömür diliyorum Saygılarımla
ah...t
Halam Turgay Bey vasıtasıyla ameliyat oldu. Gerçi iki kez operasyon yapıldı. Ancak sonuç olarak çok iyi Elhamdülillah önce Allah'a şükür sonra Dr. Beye teşekkür ediyoruz.
ha...ç
başka bir dr tavsiyesi ile tanışmış bulunuyorum yapmış olduğu ameliyat sonrası çok memnun kaldın başarılarının devamını yüca Allah'tan dilerim bu dr ve bunun gibilerinin rabbim sayılarını artırsın.hatta bu gün danışmak için tekrar muayene olmaya gideceğim. ( saygılarımla )
di...k
annem 27 gün önce bel fıtığından ameliyat oldu şükür şimdi ayağa kalktı korkmadan ve uzatmadan ameliyat olunması gerektiğini anladık teşekkürler turgay bey
Turgay Bulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turgay Bulut, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Turgay Bulut adresi nerede?Turgay Bulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turgay Bulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turgay Bulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Turgay Bulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turgay Bulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turgay Bulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turgay Bulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Turgay Bulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Beyin Ve Sinir Cerrahları
Torbalı Beyin Ve Sinir Cerrahları
Menemen Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gaziemir Beyin Ve Sinir Cerrahları
Narlıdere Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (7)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları