Dilatasyon Ve Kürtaj
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Labioplasti (iç Dudak Estetiği) +1 daha fazla
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Dilatasyon Ve Kürtaj
Jinekolog Turgay Karakaya Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Jinekolog Turgay Karakaya Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Merhaba hocam
Allah sizden bın kere razı olsun.ben 3 normal doğum yapmış bayanım ve 3 üncü doğumundan sonra başka bir doktora vajina daraltma ameliyatı olmuştum.ama hiç memnun olmadım.cok araştırmalarım sonucu sizi buldum iyiki de bulmuşum sanki yeniden doğmuş ve yeni evlenmişim gibi oldum.o kadar mutluyum ve eşimle mutluyuz ki sonsuz teşekkürler size on numara doktor sizi cokkk seviyoruz
ti....
Merhaba Ben uzun zamandır Turgay hocayı kızlık zarı dikimi için takip etmekteyim ve Sonunda karar verip yaklaşık 3 ay kadar önce flep yöntemi ile ameliyat oldum iyileşme dönemi sorunsuz geçti ve bu ameliyattan istediğim sonucu aldım O yüzden Turgay hocayı tavsiye ediyorum kendisine teşekkür edebilmek için en uygun yer olarak burayı buldum ameliyattan kısaca bahsetmek gerekirse yarım saat kadar süren bir ameliyattır sadece ameliyat yapılacak bölge uyuşturuluyor sonrasında yürüyüp gidebiliyorsunuz Ben Başka bir şehirden gelmiştim uçakla Aynı gün geri döndüm problem yaşamadım kendisine tekrar teşekkür ediyorum
Turgay Karakaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turgay Karakaya, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Turgay Karakaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dilatasyon Ve Kürtaj, Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti), Vajinoplasti (Vajina Daraltma), Labioplasti (iç Dudak Estetiği).
Turgay Karakaya adresi nerede?Turgay Karakaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba Mahallesi İncirli Caddesi No:9 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turgay Karakaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turgay Karakaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Turgay Karakaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Turgay Karakaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Turgay Karakaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turgay Karakaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turgay Karakaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turgay Karakaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Turgay Karakaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (14)Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları