Kulak Burun Boğaz Randevusu
Yenişehir Mahallesi, Demokrasi Bulvarı, No:65, Daire:7 Eski Kosgeb Binası, Kocaeli
Botoks
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Yüz Dolgusu
Turgut Yüce Burun Sağlığı ve Estetiği Kliniği
1983 yılında Afyon Emirdağ da doğmuştur.
İlk ve orta öğrenimini Eskişehir’de lise eğitimini ise Bilecik Fen Lisesi’nde tamamlamıştır.
2009'da İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur.
İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ihtisasına başladı ve Kulak
Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi dalında Uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
Doktorluğu boyunca 11 uluslar arası makale, 4 ulusal makale ve ulusal toplantılarda 26 vaka sunumu yapmıştır.
Özellikle yüz plastik cerrahisi ve burun estetiği üzerine çalışmaktadır. Bu
konularda çeşitli kurs ve kongrelere katılmıştır. Ulusal ve uluslar arası kongrelerde
sözlü sunum ve posterleri mevcuttur.
Üyesi Olduğu Organizasyonlar;
YPCD Yüz Plastik Cerrahisi Derneği
TKBB BBCV Türk Kulak Burun Boğaz Ve Baş Boyun Cerrahisi Vakfı
TKBB BBCD Türk Kulak Burun Boğaz Ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği
al...n
Mükemmel doktorum hayalimdeki burundan bile daha güzel bir buruna sahip ettiniz için size sonsuz minnettarım iyi ki sizi seçmişim ekibiniz ve siz harikasınız.
je...n
Burun Ameliyatı olalı 1 ay oldu. Ameliyat olmadan önce aklımda bir çok soru işareti ve korku vardı. Emin olduğum tek şey ise Turgut beye yaptıracağımdı. Ameliyatım turgut beyin de dediği gibi oldukça ağrısız geçti Turgut beye çok çok teşekkür ederim kendisinden zaten emindim gözüm kapalı güvendim kendisine ve tamda hayal ettiğim ve yüzüme yakışan burunu yaptı. Özellikle ağrısız olması beni çok rahatlattı. Ameliyat sürecimin bukadar kolay geçeceği aklımın ucundan geçmezdi. Sayelerinde sorunsuz bir ameliyat sürecim gerçekleşti. Kısa sürede tamponlarım çıktı ve daha sonrasında bantlarım çıktı normal yaşamımı etkilememesi kısa süre içerisinde hemen toparlanmam benim için ayrıca artı yönleriydi. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum her şey için.
Gerçekten hayatımda aldığım en doğru kararlardan birisi Turgut Bey’de ameliyat olmaktı.Kendisi ve ekibi gerçekten çok ilgililer.Şuan ameliyatımın 16. günü ve hastaneden çıktığım andan itibaren neredeyse her gün arıyolar veya yazıyorlar :) Ameliyat konusunda çok stresliydim ancak Turgut Bey bütün süreci tüm ayrıntılarıyla anlatıp beni rahatlattı ve ben bütün korkumu yendim.Ameliyattan sonra ilk günler dahil bu güne kadar en ufak morluğum ve şişliğim olmadı.Bantlarım olmasa ameliyat olduğum anlaşılmaz diyebilirim.Tamamen yüzüme yakışacak, benim için en güzel burunu tasarladı ve gerçekten çok memnunum.Güvenebileceğiniz, açık sözlülüğüyle açık görüşüyle ve ilgili bi doktor bulmaya çalışıyorsanız kesinlikle Turgut Bey’i arıyorsunuz demektir.Gidip bi görüşürseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız..Pişman olmazsınız:)
e....k
Doktor Turgut Yüce Bey arkadaşım sayesinde tanıştım iyi ki de direkt Turgut Bey’e gitmişim çok ilgiliydi ve çok memnun oldum sekreteri de çok iyiydi 1. Ay oldu şiş olmasına rağmen çok beğeniyorum ve her soruma cevap verdikleri için ayrı memnun kaldım iyi ki de Burnumu Turgut Bey’e yaptırdım merakla şişliğin gitmesini bekliyorum iyi ki varsınız
çi...m
Araştırmalarım üzere Turgut hocayı buldum hemen randevu alarak görüşmeye gittim ameliyat sürecini detaylı bir şekilde anlattı 7 aralık tarihinde kendisine ameliyat oldum daha 22 gün olmasına rağmen burnumdan çok memnunum kendisi kişiye yakışır doğal burunlar yapıyo ameliyat sürecim ağrısız bir şekilde geçti morarma hiç olmadı sadece şişlik oldu o da 14 günde azaldı Turgut hocamdan ve asistanlarının ilgi ve alakalarından çok memnunum kafama takılan her soruyu sorduğumda anında dönüş aldım her şey için çok teşekkür ederim
se...
Turgut Hocam’a burnumdan nefes alamamam ve şekil bozukluğundan şikayet ile gittim.ilk randevumda sıcak kanlılığı ve açık sözlülüğüyle bana verdiği güven ile kararımı verdim.ve daha sorna amaliyatı oldum ve bu süreçte hiç bir sorun yaşamadım çok hafif atlattım ağrım olmadı,yaşamıma kattığı sevgili Turgut hocamın yaşattığı her güzellik için sonsuz teşekkürler iyiki yollarımız kesişmiş iyiki sizleri tanıdım bu güzel ekiple tanıştığım için çok şanslıyım.
ed...ş
2022 Nisan ayinda rinoplasti operasyonu geçirdim. Turgut hocam bana yeni, herkesin bayıldığı ve cooook doğal gözüken bi burun vererek aynada kendime daha severek bakmamı sağladı:) Ameliyat öncesi görüşmelerimizde ve ameliyat sonrası her konuda güler yüzlü ve sorularıma net bir şekilde cevaplar alarak karşılandım. Asistanindan hemşiresine kadar herkes çok tatlı insanlar
n....t
Turgut Beye burnumun şeklinden ve nefes alamamam şikayetiyle gittim. İlk görüşmesinde sıcak kanlılığı ve açık sözlülüğü ile zaten güven oluşturmamı sağlamıştı ilk gittiğim yer turgut beydi ve kararımı da hemen verdim. Şuan ameliyatımın 5. günü ve ameliyat çok başarılı geçti ne ağrım ne sızım gündelik hayatıma cok rahat döndüm tüm yakınlarıma tavsiye ediyorum buraya da yazmak istedim. Tampon alınırken bile hissedemedim. Sizinle ilgileri ve dilediğinizce asistanlara ulaşabilmeniz de bence ayrı bi rahatlık.. Yüzüme gelecek olursak morluğum olmadı yüzüm ödemlendi haliyle beklediğimiz durumdu o da 3. günden itibaren inmeye başladı doktorumun dediği ve reçete ettiği ilaçlarla birlikte su ve yürüyüşle desteklemek güzel bakmak kaldı çok mutluyum sihirli elleriniz bana değdiği için hayatımı değiştirmeye yönelik bi adımı atmamı sağladınız iyi ki yollarım turgut beyle kesişmiş
em...e
Görüntü bozukluğu ve nefes alma sıkıntısından dolayı dr Turgut Yüceyi tercih ettim ve çok memnunum istediğim gibi bi buruna sahip oldum doktorumun ve çalışanlarında ilgi ve alakaları çok iyiydi ameliyat öncesi ve sonrası benim açımdan iyiydi herkesin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir yer tavsiye ederim tekrardan bu muhteşem burunum ve görüntüm için tekrardan çok tesekkur ederim Dr Turgut Yüce ve ekibine.
di...
Turgut Bey ile 28 Şubat’ta yollarımız kesişti. Burun ucu düşüklüğü ve Burun kemeri şikayetleriyle estetik olma kararı aldım. Hocam gerek randevu gerekse sonrasın da tüm ekibiyle soru işaretlerimizi büyük bir sabırla cevapladı. Tek istediğim doğal ve sağlıklı bir burundu. Ameliyattan sonraki süreç beni korkutuyordu şişlik morluk ağrı olur mu diye. Ben de sadece hafif şişlik oluştu. Morarma tamamen ameliyat sonrası buz tutma ile alakalı mutlaka tutmanızı tavsiye ediyorum . Asla ağrı ve morarma olmadı. 8. Gün işyerime geri döndüm tamponlar alındıktan sonra. Ameliyattan yaklaşık 2 ay geçti şu an bile tam anlamıyla istediğim doğal ve sağlıklı burna sahibim. Umarım sizin de yolunuz Turgut Bey ile kesişir
Turgut Yüce isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turgut Yüce, Kulak Burun Boğaz. Size Turgut Yüce tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Rinoplasti, Botoks, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Kulak Estetiği, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Randevu, Burun Estetik Cerrahisi, Revizyon Burun Estetiği.
Turgut Yüce adresi nerede?Turgut Yüce şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi, Demokrasi Bulvarı, No:65, Daire:7 Eski Kosgeb Binası Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turgut Yüce isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turgut Yüce online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Turgut Yüce isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Turgut Yüce, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Turgut Yüce hangi dilleri konuşuyor?Turgut Yüce ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Turgut Yüce isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turgut Yüce bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turgut Yüce ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turgut Yüce hakkında ne düşünüyor?Toplam 71 hasta / danışan, Turgut Yüce hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları