na...z
Turhan Bey beni iki kalmadan protez ameliyatı yaptı. Eskiden yerimden bile dogrulamazken şimdi çok rahat bir şekilde yuruyebiliyorum. Çok teşekkür ediyorum.
f....ç
9 yıl önce ayak bileğimde talus kırığı oluştu kireçlenmem çok fazla ve kıkırdağım ileri derecede bozuk gitmediğim doktor kalmadı tüm doktorlar artrodez ameliyatı olmamı söyledi en son Turhan hocaya geldim yaşım genç olduğu için dondurma yani artrodez ameliyatını önermedi diğer yerlerime daha fazla yük biniceği için kireçlenme başka yerlere nüksedebilir dedi ayak bileğime kök hücre uyguladı ve çok memnunum gerek detaylı açıklaması hoşgörü anlayışıyla her şeyi bütünleşmiş harika bi doktordur.
mu...e
Aniden düserek kalca kırıgı problemi yasayan 86 yasındaki annemi basarıyla ameliyat ederek kısa sürede sağlığına kavuşturan Doktor Turan Ozlere yardımlarından ve hastamıza olan özel tutumundan dolayı ne kadar tesekkur etsek azdır.
Mine Mutlu
dü...l
Gitmediğim doktor kalmamıştı sizle tanışana kadar ve hepsi kalçamda çürük olduğunu ve mutlaka kalça protezi takılması gerektiğini söylemişti. O kadar çok ağrım vardıki ameliyatmı olsam diye düşünürken ALLAH sizi karşıma çıkardı. Sizin muayeniz sonucunda kalça çürüğü & protezi teşhislerinin yanlış olduğu netleşti. Ameilyat sonrasında ağrılarım dindi. Allah sizden razı olsun, sizin gibi doktorlar olduğu için.
mi...r
Gerek iletişimi gerekse bilgisi mükemmel hasta ilişkileri son derece harika gözünüz kapalı kendinizi teslim etmeniz yeterli..
er...m
BEN ERDEM BAKIR DOKTORUMUZ SAYIN TURHAN BEYİ ÇOK SEVİYORUZ AİLECEK ÇOK SAYGI DEĞER BİR ŞAHSİYET GEBZE VE DARICA HALKI OLARAK ONU BAŞKA HASTANELERE KAPTIRDIĞIMIZ İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜZZ
re...r
sayın çok degerli hocam 2006 yılında kalça protezi amaliyatı yaptınız bana teşekür ederim allah razı olsun sizden yanlız siz bana her yyıl gel kontrole dediniz fakat siz oradan başka bir yere gitmişin gttim yoktunuz üzüldüm bir üniversidede oldugunuzu ögrendim ben emekliyim malum gelir durumu orayada gelemem kime kontrole gitsem yardımcı olurmusunuz tekrar size teşekür ederim saygılar sunarım
Turhan Özler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turhan Özler, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Turhan Özler adresi nerede?Turhan Özler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye, Bağdat Caddesi No:467 Daire:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turhan Özler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turhan Özler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Turhan Özler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turhan Özler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turhan Özler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turhan Özler hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Turhan Özler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları