Adenoidektomi

Bademcik Ameliyatı

Biyonik Kulak - Koklear İmplant

Burun Estetiği

Konum: Türkan Bakalim Muayenehanesi Orta Kulak Ameliyatı

Çok küçüklüğümden beri gelen bir kaç kez küçük-büyük ameliyat geçirmeme rağmen işitme sorunuma çözüm bulunamamış aksine birçok doktor cihaz verip eve yollamıştı.Türkan hanım ise işitmeyi doğal yollardan sağlamayı ve duymaya müsait olan kulağa cihaz vermek yanlış tedavinin bir göstergesi olduğunu söyleyerek kulağımın duymaya müsait olduğunu ama tedavi edilmesi gerektiğini tüm riskleri ile beraber açık bir şekilde konuşarak bilgisi ve tecrübesini hastaya (bana) güven vererek aktarmıştır.Sonuç operasyon başarılı bir şekilde geçti ve iyileşme sürecim devam ediyor.Bundan sonra ki süreçte bile tıpkı ameliyatım da olduğu gibi duymam için elinden geleni yaptığını biliyorum.sağolun hocam

Aylardır başka doktorların yanlış teşhis koyduğu bulamadığı hastalığı Türkan hanim sayesinde labirentit ve boyun düzleşmesi kaynaklı Semptomlar gösteren hastalığımdan çok şükür iyileşme surecine girdim. Teşekkür ler .

P

Araştırdım ve birçok arkadaşımında gittiği için tercih ettim. Hastaya yaklaşımı ve bilgisi çok güzel. Anlattığı şeylerin hepsi zaten benim karşılaştıgım sıkıntılardı. Hastasına güven veren bir hekim.. Her sabah yataktan yorgun uyanıyordum sağlıklı nefes alamadıgım için. Burun ameliyatı oldum. Kemik eğriliği ve deviasyon ameliyat oldum. Tampon kullanmaması çok güzeldi. Splint kullandıgı için ameliyattan uyandıgımda bile nefes alabiliyordum. Herkese tavsiye ederim Türkan Hoca'ı.

Bir yakınımın aracılıgı ile ulaştım. Türkan Hocam'ın alanında çok başarılı oldugunu duymuştum. Güleryüzlü ve çok sıcakkanlı bir doktor. Doktor gibi değilde arkadaş gibiydi. Daha önce profesore bile gitmiştim ve sıkıntım giderilmedi. Kulak içinde kireçlenmeden dolayı işitme kaybı yaşamıştım. Operasyon geçirdim ve sağlıgıma kavuştum. 4 sene boyunca İşitme cihazı kulalnırken şu anda cihaz kullanmadan net olarak duyabiliyorum. Hocama çok teşekkür ediyorum,sayesinde sağlıgıma kavuştum. Sadece yakınlarıma değil herkese tavsiye ediyorum.

R

Antalyada bütün tanıdıklarım Türkan Hocamı önerdiği için gittik. İnsancıl yaklaşımı ve ilgisi çok memnun ediciydi. Eşimin geceleri uyku sorunu uyku apnesi ve burun tıkanıklıgından dolayı nefes alamıyordu.Operasyonla burun içindeki etler alındı veeşimin nefes alamama sorunu ortadan kalktı. ilgisi ve alakası ve ameliyatımnın üzerinden bir hafta geçmeden eşimin sağlıgına kavuşmasından dolayı herkese tavsiye ediyorum.

T

Hem baş dönmesi hemde burunla ilgili sıkıntılarımı hemen iyileştiren doktorum.guler yüzlü,sıcak ve deneyimli.Türkan hanımdan çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim

Yaklaşık üç yıldır baş dönmesi şikayetim ile birçok özel ve devlet hastanelerine gittim. Ilaç verildi fakat bir çözüm bulunamadı. Ara ara baş dönmelerim artıyordu ve sürekli yatıyordum. Bunun yanında işitme kaybımda olmuştu. Bir gün tesadüfen doktorumuzun numarasını bir başka hastasından aldım ve hemen muayenesine gittik. Ameliyattan korkmama rağmen güler yüzü ve güven vermesiyle ameliyatımızı gerçekleştirdik. Şuan hiç olmadığım kadar iyiyim işitme kaybım düzeldi ve baş dönmelerim yok oldu. Iyiki karşılaşmışım doktorumla, çok teşekkür ediyorum...

K

Bir yıldır kulaklarımda pis kokulu akıntı, kaşıntı ve ağrı vardı.Bir arkadaşım bana doktor hanımın özellikle kulak hastalıkları üzerine oldukça bilgili olduğunu söyledi. İşitme kaybı nedeni ile kulaklık yani işitme cihazı kullanırken, yapılan operasyon ile tamamen işitmesi düzelmiş. Kulaklıkla boşuna yıllar geçirdiğini anlattı ve tavsiye etti .Bende 2-3 defa pansumana gittim kulaklarım 1 hafta içinde düzeldi. Tavsiye ederim

Yaklaşık 3-4 yıldır baş dömmesi şikayetim vardı. Uzun dön em ilaç tedavisi yaptılar.Pek çok devlet ve özel hastane gezdim durdum. Bir akrabam bana doktor hanımın onda olan baş dönmesini geçirdiğini ve oldukça detaylı muayene yaptığını söyledi.Bende kensisine özel muayehanesinde ulaştım.Muayene sonucunda pozisyonel vetigo deyip 5 dakika içinde yaptığı bir kulak manevrası ile beni kurtardı. Allah razı olsun. Doktoruma çok teşekkürler.

I

dalında çok iyi bi doktor tavsiye ederim

Profili düzenle veya yönet