Dr. Türkan Gezici, Özel Egemed Söke Hastanesi'nde Nöroloji branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Nakit, Kredi kartı

Randevu +31 daha fazla

Alzheimer Takibi

Baş Ağrısı Değerlendirme

Baş Ağrısı Tedavisi

Özel Egemed Söke Hastanesi

Eşimin epilepsi rahatsızlığı için başvurduk. Yıllardır kendisine gidiyoruz. Gerektiğinde ilaç tedavisi öneriyor. Hastanın durumuna göre hareket ediyor. Türkan Hanım her hastasıyla ilgileniyor ve bizi dinliyor. Alternatifler öneriyor, biz kendisinden çok memnunuz.

Annemde Alzheimer başlangıcı teşhisi konuldu. Tanı konulduğunda bu yana Türkan Hanım'a gidiyoruz. Doktorumuzdan çok memnunuz, çok güzel ilgileniyor.

V

Annem Parkinson hastası olduğu için başvurduk. İlaç tedavisi uyguluyor. Tedavisinden olumlu sonuçlar alıyoruz. Çok memnunuz kendisinden. Hastasını güzel dinleyen bir doktor. Annemin şikayetlerine göre yardımcı oluyor.

Şah damarıma, koluma ve ayağıma pıhtı atı tıkanıklık oldu. Muayene sonrasında ameliyat riskli dedi. İlaç tedavisine başladık kontrollere gidip geliyorum. Fizik tedaviye başladım kendisi önerdi. Türkan Hanım güzel ve iyi bir doktor. Nokta atışında bulunuyor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. İnsanlara değer veriyor. Genel olarak memnunum hocamızdan.

Devlet hastanesinde tanıştım. Sağ kolumda 20 tane platin vardı, donuk omuz vardı. Fizik, ilaç ve en etkileşe de insanlığı ve güler yüzü olsun. Sonra özele geldiğini duydum ve devam ediyorum. 7 senedir beraberiz, çok memnunum. Herkese de tavsiye ederim. Dünya durdukça dursun, iyi ki var, iyi ki benim doktorum.

Sinir sıkışması için tavsiye üzerine başvurdum. Muayene sonrasında testler istedi. İlaç yazdı, uyguladığı tedaviden güzel sonuçlar alıyorum. Tedavim güzel geçiyor. Türkan Hanım harika, anlayışlı, mütevazı bir doktor. Hiçbir sorun yaşamadım. Çok memnunum kendisinden, ailemden biriymiş gibi hissediyorum.

Dr. Türkan Gezici'nin hastasıyım ve devlet hastanesinden tanıyorum. Felç geçirdim 5 yıl önce ve hala Dr. Türkan Hanıma kontrole gidiyorum. Gayet nazik ve kibar ve çok iyi ilgileniyor hastalarıyla. Herkese öneriyorum.

Ö

Anksiyete için başvurdum. Muayene sonrasında ilaç yazdı. Şu an çok memnunum. Anksiyete ataklarım azaldı. İlgili ve alakalı bir doktor. Tekrar kontrol için gideceğim. Kendim araştırıp tercih ettim Türkan Hanım'ı, iyi ki kendisini tercih etmişim.

P

Annemin pıhtı atma rahatsızlığından dolayı nöroloji uzmanı olarak çevrenin de tavsiyesiyle Türkan Hocaya ulaştık. Hastanede geçen zorlu yoğun bakım ve servis süreci sonucunda annemi sağlıklı bir şekilde taburcu ettik. Bütün bu süreçte Türkan Hocam gece gündüz yanımızdaydı. Şu anda kontrol süreçlerimiz devam etmektedir. Türkan hocam hastalarla iletişim konusunda muhteşem. Hem hastaya hem hasta yakınlarına karşı çok ilgili Türkan hocamızdan çok memnunuz ve kesinlikle herkese tavsiye ederiz.

Annem için başvurduk. Annemin beyninde pıhtı var. Yıllardır kendisinin hastasıyız. İlk tanıyı Türkan Hoca koydu. Birçok doktora gittik, sadece kendisi iyi geldi. Annem şu an çok iyiyse bu Türkan Hocanın sayesinde. Bizde yeri çok farklı. Çok memnunuz ve kendisine çok güveniyoruz. Herhangi bir sorun olduğunda hemen ulaşabiliyoruz. Her konuda yardımcı oluyor ve destek oluyor. Annem grip olsa bile kendisine danışıyoruz.