Nöroloji Randevusu
Parkinson Takibi
Polisomnografi
Uyku Testi (Polisomnografi)
m...
Dr. Türkan Gezici'nin hastasıyım ve devlet hastanesinden tanıyorum. Felç geçirdim 5 yıl önce ve hala Dr. Türkan Hanıma kontrole gidiyorum. Gayet nazik ve kibar ve çok iyi ilgileniyor hastalarıyla. Herkese öneriyorum.
ö....m
Anksiyete için başvurdum. Muayene sonrasında ilaç yazdı. Şu an çok memnunum. Anksiyete ataklarım azaldı. İlgili ve alakalı bir doktor. Tekrar kontrol için gideceğim. Kendim araştırıp tercih ettim Türkan Hanım'ı, iyi ki kendisini tercih etmişim.
p...
Annemin pıhtı atma rahatsızlığından dolayı nöroloji uzmanı olarak çevrenin de tavsiyesiyle Türkan Hocaya ulaştık. Hastanede geçen zorlu yoğun bakım ve servis süreci sonucunda annemi sağlıklı bir şekilde taburcu ettik. Bütün bu süreçte Türkan Hocam gece gündüz yanımızdaydı. Şu anda kontrol süreçlerimiz devam etmektedir. Türkan hocam hastalarla iletişim konusunda muhteşem. Hem hastaya hem hasta yakınlarına karşı çok ilgili Türkan hocamızdan çok memnunuz ve kesinlikle herkese tavsiye ederiz.
m....)
Annem için başvurduk. Annemin beyninde pıhtı var. Yıllardır kendisinin hastasıyız. İlk tanıyı Türkan Hoca koydu. Birçok doktora gittik, sadece kendisi iyi geldi. Annem şu an çok iyiyse bu Türkan Hocanın sayesinde. Bizde yeri çok farklı. Çok memnunuz ve kendisine çok güveniyoruz. Herhangi bir sorun olduğunda hemen ulaşabiliyoruz. Her konuda yardımcı oluyor ve destek oluyor. Annem grip olsa bile kendisine danışıyoruz.
s....)
Babamın beynine pıhtı atmıştı. Tesadüfen kendisine başvurduk. İlaç tedavisine başladık. Her şey güzel ilerledi. Babam şu an daha iyi. Türkan Hanım iyi bir doktor, egolu değil. Tedavi öncesinde ve sonrasında açıklamalarda bulunuyor. Genel olarak memnunuz. Hiçbir problem yaşamadık.
h....)
Babam felç geçirdi. Bu sebepten dolayı başvurdum. Hayat kurtaran bir doktor yolu her daim açık olsun. Babamı hayata döndürdü artık felçli değil. Benim de huzursuz ayak sendromum ve uykusal problemlerim vardı. Bu durumları da çözdü. Egosuz bir doktor. Ailecek gidiyoruz kendisine. Babamda şu an Parkinson başlangıcı var. Tedaviye başladık. Herkese tavsiye ediyorum. Minnettarız kendisine. Böyle bir doktor bulunmaz. Güler yüzlü hanımefendi bir kişiliği var. Yegane birisi.
e....)
Annem düştü, kafası yarıldı, acile gittik, dikiş atıldı. 1 ay sonra kolunda ağrı oluştu. Beyin sinir cerrahına gittik. MR çekildi, iyi gibiydi annem. Annem bir anda konuşmamaya başladı. Sağ tarafının tutmadığını fark ettik, tansiyonu da yüksekti. Tekrar hastaneye gittik. Türkan Hanım devreye girdi. Çok memnun kaldık. 3 gün hastanede yattı. Her konuda yardımcı oldu. Mesai saatleri dışında bile ilgilendi. Düşmeye bağlı beyin kanaması ve pıhtı oluşmuş. Tedavimiz çok güzel geçti. Hasta takibi çok iyi. İlgisi ve alakası her yönden güzel. Annem kendisine rahat rahat gidiyor. Biz çok memnun kaldık. Annemin şu anki durumu çok çok iyi. Kısa sürede ayağa kalktı ve çabuk toparlandı. Bu süreçte bizi hiç bırakmadı. Herkese tavsiye ederim.
h...
Türkan hocama iki yılı aşkındır geliyorum. Yüzümdeki sinirsel bir hastalık ile ilgili Trigeminal nevralji tanısı konmuştu. Beni her gittiğimde sevgi ve saygıyla karşılayan, ilaçlarımı düzenli yazan, kontrollerimi yapan doktorum; doktorluğu, insanlığı mükemmel. Kendisini kaybetmeyi hiç istemiyorum. Herkese tavsiyemi seve seve yapıyorum.
Türkan Gezici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Türkan Gezici, Nöroloji. Size Türkan Gezici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, Mezoterapi, Karotis Ultrasonu, Polisomnografi.
Türkan Gezici adresi nerede?Türkan Gezici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenicami Mahallesi Nihat Aşkın Caddesi No:7 Söke
Adresine gitmek zorunda kalmadan Türkan Gezici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Türkan Gezici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Türkan Gezici isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Türkan Gezici, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Türkan Gezici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Türkan Gezici tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Türkan Gezici hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Türkan Gezici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Türkan Gezici hangi sigortaları kabul ediyor?Türkan Gezici, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Türkan Gezici ile iletişime geçmenizi öneririz.