Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17, Atakum

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

Abdominal Ultrasonografi +25 daha fazla

Adrenalektomi

Alkali Diyet

Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)

Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

Doç. Dr. Türkan Mete VM Medical Park Samsun Hastanesinde hasta kabul etmektedir

Konum: VM Medical Park Samsun Hastanesi Diğer

Tiroid nodüllerim ile ilgili doktor hanıma muayene oldum. Yakından ilgilendi, kendisinden memnun kaldım. Muayene ardından tiroid iğne biyopsi yaptı. Tek girişte en az acıyla nodülden biyopsiyi yaptı. Hastanın canı acımaması elinden geleni yapıyor olması, bilgisi tecrübesi ve naifligiyle güzel yorumları hakediyor. Başarıları daim olsun

Kendisine tiroid ve hormon seviyemin kontrolü için gittim.Tiroidle ilgili ultrason işlemi uyguladı.İşlem sonrasında da ne gibi bir rahatsızlık olup olmayacağı konusunda bilgi verdi.Oldukça açıklayıcı şekilde bilgi verdi.İleriye yönelik risk faktörlerinden bahsetti.Hormon seviyesi ve kan değerlerimle ilgili kendisine danıştım.Bu konuda tetkikler bazlı gerekli açıklamaları yaptı . Detaylı olarak açıklamalar yaptığı için çok memnun kaldım.Tiroidle ilgili rahatsızlığım çıkmadı.Hormon seviyesi için de vitamin önermişti.Kan değerlerimin iyi olduğunu söyledi. Yaklaşımı oldukça yakın ve sevecendi.Tekrar gitmek için hiçbir şekilde çekinmeyeceğim bir hekim, çok memnun kaldım.Endokrinolojiyle alakalı rahatsızlığı olan kişilere öneririm.İletişimi çok iyiydi.Sevecen ve saygı çerçevesinde bir muayeneydi.Keyifle ayrıldım muayenemden.

Alanında çok başarılı, teşhisleri çabuk koyabilen, hastasına çok güzel yaklaşan bir hekim.Çok doktorlarla karşılaştım ama Türkan Hanım'ın hastasıyla çok ilgilenen, değer veren bir yapısı var.Ben tiroidlerimle alakalı gittiğimde ultrasona koyduğunda nodüllerim olduğunu ilk defa kendisinden öğrendim.Beni yönlendirdi, cerrahi müdahale yapıldı. Bilgili bir insan, hekim olarak çok iyi.Gayet güzel ilgilendi bütün muayenesinde.Arkadaşlarıma da Türkan Hanım'ı tavsiye ediyorum.İşini iyi yapıyor.

Türkan Hanım muayenesinde nodül buldu.Tiroid ca dediler ben.Nodüllerimi ve guatrımı aldırdım.Şimdi iyiyim, bir sorunum yok.İnsani yönüyle, yaklaşımlarıyla doktorumdan memnunum.Hastalara öneririm kendisini.

Konum: VM Medical Park Samsun Hastanesi Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

Türkan Hanım alanında ülkemizdeki en iyi doktorlardan birisidir. Eşimin yıllardır çözüme kavuşmayan troidinde nodüller çin çok detaylı, titiz bir şekilde ilgilendi, doğru tedavilerle sonuca ulaştırdı. Daha önce benzer şikayetlerle birçok doktora gitmemize rağmen hiçbir sonuç elde edememiştik. Türkan Hanımın yeteneği sayesinde eşim eski sağlığına kavuştu. Kendisine çok çok teşekkür ediyoruz, Samsun için çok değerli bir doktor.

Ö

Türkiye’de parmakla gösterilebilecek hocam Türkan hocamdır.Alanında aşırı iyi ve çok iyi dinleyicidir. Hastalarını çok iyi motive eder. Tiroid enfeksiyonundan gitmiştim . böyle sıkıntısı olan kişiler Türkan hoca ile tanışmalıdır . Ben kendisine çok teşekkür ediyorum .

Konum: başka bir yer Diğer

Tanıdığım en mükemmel doktor çok zaman harcayıp çok yardımcı oldu vhl sendromu ve buna bağlı gelişen böbrek üstü bezi tümörü bu hastalığın teşhisi amaliyatı tedavi dönemi ve sonrası için gösterdiği emek zaman için minnettarım bu sağlıklı günlerimi Türkan hanıma borçluyum çünkü benim için bir kahramandir Türkan hocam

Konum: başka bir yer Diğer

Türkan hanım 11 yıldır doktorumdur. Benim ve ailemin nadir görünen genetik hastalığımızın tanısını koydu, tedavi ve takip etti. İstediğim zaman iletişim kurabiliyorum. Sorularıma cevap alabiliyorum. Ayrıca çok hoşgörülü, ilgili, samimi bir doktor. Saygın mesleğini en güzel şekilde icra edişine ve o mükemmel karakterine 10 üzeri 10

Konum: başka bir yer Diğer

165 kg olarak girdigim tedaviden 110 kg çıktım herşey çok güzeldi Sağlığıma kavuştum daha rahat nefes alıyorum teşekkür ederim

Ş
Konum: başka bir yer Diğer

Tip 1 Diabet hastasıyım Türkan hanım sayesinde tedavim çok iyi gidiyor. Ne zaman istesem ulaşabiliyorum. Hasta takibi ve ilgisi çok iyi. İlaç yazıp göndermek yerine tedaviyi takip ediyor. Diabet hastalarına özellikle tavsiye ederim.