Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
Abdominal Ultrasonografi
Adrenalektomi
Alkali Diyet
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
Diyabet Tedavisi
Enjeksiyon Im
Enjeksiyon Iv
Esd (Sedimantasyon)
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Guatr ve Diğer Tiroid Hastalıkları
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Guatr ve diğer tiroid hastalıkları (hipotiroidi, hipertiroidi , gebelikte guatr ve diğer tiroid hastalıkları)
Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Hipofiz hastalıkları (prolaktin yüksekliği, büyüme hormonu ve kortizol hormon bozuklukları..)
Karaciğer Kan Testleri
Metabolizma Hastalıkları
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Paratiroid hastalıkları (hipoparatiroidi, hiperparatiroidi, kalsiyum ve D vitamini bozuklukları)
Subkütan Enjeksiyon
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
el....
Tiroid nodüllerim ile ilgili doktor hanıma muayene oldum. Yakından ilgilendi, kendisinden memnun kaldım. Muayene ardından tiroid iğne biyopsi yaptı. Tek girişte en az acıyla nodülden biyopsiyi yaptı. Hastanın canı acımaması elinden geleni yapıyor olması, bilgisi tecrübesi ve naifligiyle güzel yorumları hakediyor. Başarıları daim olsun
Kendisine tiroid ve hormon seviyemin kontrolü için gittim.Tiroidle ilgili ultrason işlemi uyguladı.İşlem sonrasında da ne gibi bir rahatsızlık olup olmayacağı konusunda bilgi verdi.Oldukça açıklayıcı şekilde bilgi verdi.İleriye yönelik risk faktörlerinden bahsetti.Hormon seviyesi ve kan değerlerimle ilgili kendisine danıştım.Bu konuda tetkikler bazlı gerekli açıklamaları yaptı . Detaylı olarak açıklamalar yaptığı için çok memnun kaldım.Tiroidle ilgili rahatsızlığım çıkmadı.Hormon seviyesi için de vitamin önermişti.Kan değerlerimin iyi olduğunu söyledi. Yaklaşımı oldukça yakın ve sevecendi.Tekrar gitmek için hiçbir şekilde çekinmeyeceğim bir hekim, çok memnun kaldım.Endokrinolojiyle alakalı rahatsızlığı olan kişilere öneririm.İletişimi çok iyiydi.Sevecen ve saygı çerçevesinde bir muayeneydi.Keyifle ayrıldım muayenemden.
Alanında çok başarılı, teşhisleri çabuk koyabilen, hastasına çok güzel yaklaşan bir hekim.Çok doktorlarla karşılaştım ama Türkan Hanım'ın hastasıyla çok ilgilenen, değer veren bir yapısı var.Ben tiroidlerimle alakalı gittiğimde ultrasona koyduğunda nodüllerim olduğunu ilk defa kendisinden öğrendim.Beni yönlendirdi, cerrahi müdahale yapıldı. Bilgili bir insan, hekim olarak çok iyi.Gayet güzel ilgilendi bütün muayenesinde.Arkadaşlarıma da Türkan Hanım'ı tavsiye ediyorum.İşini iyi yapıyor.
Türkan Hanım muayenesinde nodül buldu.Tiroid ca dediler ben.Nodüllerimi ve guatrımı aldırdım.Şimdi iyiyim, bir sorunum yok.İnsani yönüyle, yaklaşımlarıyla doktorumdan memnunum.Hastalara öneririm kendisini.
ah....
Türkan Hanım alanında ülkemizdeki en iyi doktorlardan birisidir. Eşimin yıllardır çözüme kavuşmayan troidinde nodüller çin çok detaylı, titiz bir şekilde ilgilendi, doğru tedavilerle sonuca ulaştırdı. Daha önce benzer şikayetlerle birçok doktora gitmemize rağmen hiçbir sonuç elde edememiştik. Türkan Hanımın yeteneği sayesinde eşim eski sağlığına kavuştu. Kendisine çok çok teşekkür ediyoruz, Samsun için çok değerli bir doktor.
öz...
Türkiye’de parmakla gösterilebilecek hocam Türkan hocamdır.Alanında aşırı iyi ve çok iyi dinleyicidir. Hastalarını çok iyi motive eder. Tiroid enfeksiyonundan gitmiştim . böyle sıkıntısı olan kişiler Türkan hoca ile tanışmalıdır . Ben kendisine çok teşekkür ediyorum .
Tanıdığım en mükemmel doktor çok zaman harcayıp çok yardımcı oldu vhl sendromu ve buna bağlı gelişen böbrek üstü bezi tümörü bu hastalığın teşhisi amaliyatı tedavi dönemi ve sonrası için gösterdiği emek zaman için minnettarım bu sağlıklı günlerimi Türkan hanıma borçluyum çünkü benim için bir kahramandir Türkan hocam
di...
Türkan hanım 11 yıldır doktorumdur. Benim ve ailemin nadir görünen genetik hastalığımızın tanısını koydu, tedavi ve takip etti. İstediğim zaman iletişim kurabiliyorum. Sorularıma cevap alabiliyorum. Ayrıca çok hoşgörülü, ilgili, samimi bir doktor. Saygın mesleğini en güzel şekilde icra edişine ve o mükemmel karakterine 10 üzeri 10
em...e
165 kg olarak girdigim tedaviden 110 kg çıktım herşey çok güzeldi Sağlığıma kavuştum daha rahat nefes alıyorum teşekkür ederim
şe...
Tip 1 Diabet hastasıyım Türkan hanım sayesinde tedavim çok iyi gidiyor. Ne zaman istesem ulaşabiliyorum. Hasta takibi ve ilgisi çok iyi. İlaç yazıp göndermek yerine tedaviyi takip ediyor. Diabet hastalarına özellikle tavsiye ederim.
Türkan Mete isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Türkan Mete, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Türkan Mete tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Tiroid Kan Testleri, Büyüme Hormonu Testi, Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Karaciğer Kan Testleri, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Adrenalektomi.
Türkan Mete adresi nerede?Türkan Mete şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17 Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Türkan Mete isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Türkan Mete online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Türkan Mete isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Türkan Mete, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Türkan Mete isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Türkan Mete bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Türkan Mete ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Türkan Mete hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Türkan Mete hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Türkan Mete hangi sigortaları kabul ediyor?Türkan Mete tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Atakum bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Atakum bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla