Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Hasta
Mide kanaması şikâyeti ile gittik, Dr. Hanım ilgili ve açıklayıcı yaklaşıyor. Kendisine çok teşekkür ederiz. Bu şekilde başarılı hekimlerimizin sayısının artması temennnimiz
en...ç
Doktor hanıma karaciğer ağrısı ile gittim . Kendisi çok güzel ilgilendi . Ağrının karaciğerden değil daha basit bir sıkıntıdan olduğunu öğrendim . Hastalarına güzel davranıyor.
i̇...e
Şimdiye kadar ne için gitmişsem sonuç aldım güler yüzlü anlayışlı hafızası güçlü başarılı bir hekim olduğuna inanıyorum ins. Daha uzun seneler bizlere hizmet eder
ay...n
Doktorumuz ağır mide kanaması ile hastaneye kaldırılan annemi özenli tedavisi ile sağlığına kavuşturdu güleryüzlü doktorumuzu her hastaya tavsiye ederim
Türkan Paşalı Kilit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Türkan Paşalı Kilit, İç Hastalıkları.
Türkan Paşalı Kilit adresi nerede?Türkan Paşalı Kilit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Türkan Paşalı Kilit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Türkan Paşalı Kilit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Türkan Paşalı Kilit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Türkan Paşalı Kilit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Türkan Paşalı Kilit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Türkan Paşalı Kilit hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Türkan Paşalı Kilit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.