Prof. Dr.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Z
ze...r
merhaba hocam siz çok başarılısınız o kadar öğrenciye rağmen çok akıllısınız başarılarınızın devamını dilerim ama ben o kadar asistanla ders kitabı gibi olunca çok sıkışıyorum sevgilerimle ben zeynep sezer.
**...*
Telefon numarası doğrulandı
güzel ahlakın engüzeli sana gelmeyene senin gitmendir.seni mahrum edene iyilik etmendir.halkın sana ihtiyacı HAKK ın nimetinin revaç bulmasıdır.(erzurumlu ibrahim hakkı)hayırlı ramazanlar.
Türkan Patıroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Türkan Patıroğlu, Çocuk Hematolojisi, Çocuk Onkolojisi, Çocuk İmmünolojisi.
Türkan Patıroğlu adresi nerede?Türkan Patıroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Türkan Patıroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Türkan Patıroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Türkan Patıroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Türkan Patıroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Türkan Patıroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Türkan Patıroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Türkan Patıroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar