Galeri
Gastroskopi
Guatr Ameliyatı
Göbek Fıtığı Ameliyatı
Özel Medstar Topçular Hastanesi
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolonoskopi
Tiroidektomi
Total Tiroidektomi
Tüp Mide Ameliyatı
e...
Türkay Bey, alanında çok başarılı bir doktor olduğu için şüphesiz kendisini tercih ettim ve tüp mide ameliyatı için başvurdum. Kendisine sonsuz güvenle hastaneye gittim, tüm süreç boyunca ilgisini hiç eksik etmedi. Ameliyattan önce servise gelip stresli olduğumu görünce öyle güzel, açıklayıcı konuştu ve rahatlattı ki ameliyata güle oynaya girdim. Ameliyatım çok güzel geçti, ameliyattan çıkınca da hemen ayaklandım, hiç ağrım sızım yoktu. Bu tamamen doktor beyin başarısı. 2 günlük yatış süresince de hep ziyaretime gelip durumumu yakından kontrol etti. Ben kendisine ameliyat olduğum için mutluyum. Kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Doktorumu kendi araştırmalarım sonucu buldum. Uzun yıllardır hemoroid problemi ile uğraşıyordum. Doktorumun sıcak kanlı yaklaşımı, çözüm odaklı olması, bütün sorularımı çok güzel yanıtladı ve kafamda hiç soru işareti bırakmadı. 2 gün sonrasında ise ameliyat olmuştum. Uzun zaman önce tanışsaydım keşke doktorumla. Çünkü bu hastalığın konfor alanımı etkiliyordu. Ameliyat sonrası gerek doktorum gerek hemşireler mükemmel bir şekilde ilgilendiler. Hepsi çok güler yüzlüydü. Doktorum sürekli kontrol ediyordu ve hastalığım çok kısa süre içinde iyileşti. Hatta ameliyatımdan 1 hafta sonra alışverişe bile çıkmıştım :) Kesinlikle Dr. Türkay Bey'i şiddetle tavsiye ediyorum.
e...
Türkay Hoca'ya bir yakınım aracılığıyla ulaştım. Adet düzensizliği ve tansiyon nedeniyle başvurdum. Polikistik over hastasıyım. Türkay Hoca ile bariatrik cerrahi öncesinde konuyla ilgili her türlü bilgiyi edindim. Aklımdaki tüm sorulara cevap aldım. Detaylarını birlikte değerlendirdik ve ameliyata karar verdim. Doktorumun işlem sonrasında da tavsiyeleri, desteği, beklenen olası durumları ve çözümleri hakkında detaylıca konuştuk. Şiddetle tavsiye ediyorum. Doktorum aşırı ilgili ve çok açıklayıcı bilgi veriyor. İstediğim her zaman ameliyattan önce ve sonrasında ulaşmakta hiç problem çekmedim, hemen ulaştım.
(t...)
Yaklaşık iki yıl önce çok şiddetli ağrı ile hastanenin acil servisine başvurdum ve sonrası safram da taş olduğu tespit edildi ve tesadüfen Türkay hocamdan randevu aldım iyi ki almışım. Bir hafta sonra ameliyat oldum ameliyat izlerimi beni rahatsız etmeyecek şekilde kapatmış ameliyattan sonra asla bir rahatsızlık hissetmedim. İki yıl sonra kontrol için kendisine geldiğimde tekrar ağrılarım olduğundan bahsettim ve kendisi hemen tüm tahlillerimi isteyip özel olarak ilgilendi çok şükür saframla ilgili bir problemim yok. Türkay hocaya çekinmeden her şeyi sorabilirsiniz kendisi sizinle profesyonel şekilde sohbet ediyor ve bu surum sizi rahatlatıyor. Her bir soruya cevap veriyor olabilecek her türlü komplikasyonları tek tek anlatıyor. İyi ki tesadüfen de olsa Türkay hocayla yolumuz kesişmiş ve ve ameliyatımı o gerçekleştirmiş.
a...
Türkay Bey'i araştırdım ve buldum. Kilom yüzünden başvurdum. Mide küçültme ve safra kesesi ameliyatı oldum. Her şeyi açıkladı, detaylı bir şekilde samimi, sıcakkanlı yaklaştı. Hep ne zaman ulaşmak istesem, hep ulaştığım birisidir. İşinde çok iyi, bilgili. Güvenim sonsuz kendisine, çevreme de öneririm.
i...
Obezite problemi dolayısıyla doktorumuza bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine ulaştım. Görüşmeden önce yorumları okuduğumda görüşmeye gitmem gerektiğini düşündüm ve gittiğimde de ameliyat konusundaki her şey kafamda netleşti. Tedavi sürecim çok rahattı, aklıma takılan en ufak bir şeyi bile doktorumuza sorduğumda kısa sürede ve iç rahatlatan cevaplar aldım. Süreçten çok memnunum, tavsiye ederim.
s...
Türkay Bey'i okuduğum yorumlar sebebiyle tercih etmiştim. Bariatrik cerrahi için görüşünü aldım ve hemen ameliyat planladı. Ameliyattan 6 saat sonra yürüyüşümü yaptım, ne ağrım ne sızım hiçbir şeyim olmadı. 2 gecenin sonunda hastaneden çıktım ve normal hayatıma geri dönüş sağladım. İstediğim her zaman ulaştım, gerekli cevapları aldım. Doktor hasta arasında en önemli unsur güvendir, verdiği sonsuz güven için çok memnunum.
g...
Türkay Hoca, laparoskopik kolesistektomi (kapalı safra kesesi) ameliyatımı gerçekleştirdi. 29 yaşında genç bir insan olarak ne kadar hayati olmasa da bir ameliyata girecek olmak beni korkutmuştu. Aynı dönemde babamın kanser tedavisini sürdürüyorduk ve hem çok üzgün hem de stresli bir döneme denk gelmişti. Hastalığımın ne olduğunu, nasıl bir ameliyat ve tedavi sürecim olacağını bana tane tane tüm bilgisiyle açık ve net bir şekilde anlattı. Polibimi takip ettik ve büyüdüğünü görünce risk almadan ameliyata karar verdik. Her an ulaşabildiğiniz ve hep size yardımcı olmaya çalışan birisi. Ameliyatımın sonrasında da kendisi hastanede yatış sürecimde de hep çok ilgiliydi ve hala tüm sorularıma cevap veren birisiydi. Tüm çevremize, tanıyıp tanımadığımız herkese eğer ki; bilgili, yalın anlatımıyla size açıkça tüm sürecinizi aktaracak, güler yüzüyle sizi her zaman karşılayacak bir Genel Cerrahi doktoru arayışınız varsa Türkay Hoca ile tanışmanızı herkese öneririm.
me...t
2 ameliyatımı gerçekleştirdi ve 2sinde de çok başarılı geçti ve ilgiliydi. Safra kesemin bana verdiği acıdan sonra direk hocama gittim ve aynı gün operasyonunu gerçekleştirdi. 1 gün sonra sabahında taburcu oldum. Kesinlikle tavsiye ederim
Türkay Belen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Türkay Belen, Genel Cerrahi. Size Türkay Belen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Randevu, Abdominal Laparoskopi, Endoskopi, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Gastrik Bypass, Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı, Gastroskopi, Kolonoskopi, Laparoskopi.
Türkay Belen adresi nerede?Türkay Belen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tarım Mah. Perge Bulv. No:19 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Türkay Belen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Türkay Belen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Türkay Belen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Türkay Belen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Türkay Belen hangi dilleri konuşuyor?Türkay Belen ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Türkay Belen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Türkay Belen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Türkay Belen hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Türkay Belen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Türkay Belen hangi sigortaları kabul ediyor?Türkay Belen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar