Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Edirne Girişi Mevkii, Balkan Yerleşkesi, Edirne
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
i̇....
Telefon numarası doğrulandı
Gaz şikayetiyle gittim, mide kanaması öyküm olunca beni servise aldı ve gerçekten kanama olup olmadığına emin olana kadar hastanede tuttu . Gerçekten işine titizlenen bir doktor. Kendisine emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz..
Türker Çavuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Türker Çavuş, İç Hastalıkları.
Türker Çavuş adresi nerede?Türker Çavuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Edirne Girişi Mevkii, Balkan Yerleşkesi Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Türker Çavuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Türker Çavuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Türker Çavuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Türker Çavuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Türker Çavuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Türker Çavuş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Türker Çavuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki İç Hastalıkları Uzmanları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar