Psikiyatri Randevusu
Psikiyatri Randevusu
Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23, Kadıköy
Medical Park Göztepe Hastanesi
ma...z
sizden çok menmun kaldın geçensene buseneki doktorum hiç iyi değil di iyi varsınız beni belki hatırlamazsınız size teşşkür ediyorum ama ben hala kendimi iyi hissetmiyom her gün intar etmeyi düşünüyom bana akıl verin lütfen
Turna Bengü Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Turna Bengü Coşkun, Psikiyatri. Size Turna Bengü Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu.
Turna Bengü Coşkun adresi nerede?Turna Bengü Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Turna Bengü Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Turna Bengü Coşkun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Turna Bengü Coşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Turna Bengü Coşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Turna Bengü Coşkun hangi dilleri konuşuyor?Turna Bengü Coşkun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Turna Bengü Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Turna Bengü Coşkun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Turna Bengü Coşkun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Turna Bengü Coşkun hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Turna Bengü Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Psikiyatristler