Manisa Şehir Hastanesi
Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15, Manisa

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

15 yıldır burnumdan nefes alamıyordumn ve horlama sorunum vardı bir çok kez bu yüzden doktora gittim ilaç tedavisi ile gönderiyorlardı en son turyıldız biçer doktora gittim ameliyat olmam gerektiğini söyleyip ameliyatımı yaptı deviasyon ameliyatı oldum umduğumdan çok başarılı oldu bugün ameliyattan çıkışımından 5. günü çok rahatım yıldız hanıma buradan çok teşekkür ediyorum kariyerindeki başarılarının devamını diliyorum .

burnumdaki rahatsızlıgımdan dolayı bircok doktora basvurdum hiçbirisinden beni rahatlatan sözler duymadım tur hanıma ilk babamın tavsiyesi üzerine gittim ilk muayneye girdiğim andan itibaren hastasına bu kadar güler yüzlü ve sıcak davranan doktorla karsılasmamıştım beni hastalıgıma dair olumlu düşünmeme yardımcı oldu oysaki şimdiye kadar burun ameliyatının ii gectiğini söleyen bi hasta duymadım hepsi beni korkutan seylerden bahsetti ama tur hanımla tedaviye basladıgımdan itibaren içimdeki bütün korkular yok oldu ameliyat oldum suan 3. günüm agrım sancım olmadı suana dek cok rahat geciriyorum bunun içinde tur hanıma bi tesekkür borcluyum galiba cok tesekkür edrim tur hanım eline EMEĞİNE yüreğine sağlık herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

Profili düzenle veya yönet