e....s
Son 5 yıldır kaygıyla alakalı problemler yaşıyordum. Stres kaynaklı vücudumda yaralar çıktı ve fiziksel rahatsızlıklarım başladı. Tutku Hanım'ı sosyal medya aracılığıyla buldum. İlk başta genç oluşu beni düşündürmüştü fakat terapist olarak Tutku Hanım'ı seçerek kendime çok büyük bir iyilik yapmışım. Beni içtenlikle dinledi, anladı ve problemlerimi çözmemde yardımcı oldu. Sürecimiz hala devam ediyor ama ben şimdiden kendimi daha iyi tanıyorum ve kaygılarımı daha iyi yönetiyorum.
e....e
Tutku hanımı bir tanıdığım vesilesi ile bulup tedavi almaya karar verdim. İlk seans ve devamında samimiyetini ve güler yüzlülüğünü asla eksik etmedi ve bu durum yaşadığım sıkıntıları aşmamda ve günlük hayatımı sürdürmeme çok yardımcı oldu. Şikayetim sosyal durumlarda yaşadığım anksiyete ve depresif ruh halim üzerine olmuştu, 5 aylık seans sürecinin 2. aylarında etkileri görmeye başladım. Sosyal durumlarda daha özgüvenli olup, aktif bir etkileşim yaşamaya başladım. Eskiden uzaklaşmak istediğim kalabalık ortamlarda artık rahatsızlık duymadan bulunabilir hale geldim. Depresif ruh halimin özündeki durumları fark etmemi sağlayarak günlük hayatımda daha neşeli ve olumlu zaman geçirmeme yardımcı oldu. Tutku hanım işini fevkalade yapan, azimli ve tutarlı adımlarla ilerleyen biri ve danışacak olan bireylere kesinlikle tavsiye ediyorum.
p.....
Ben kendisini sosyal medya üzerinden görüp iletişime geçtim ve randevu aldım. Yaklaşık 5 aylık bir sürecimiz oldu. İlk giderken çok tedirgindim panik atak ile olan sorunumu atlatacağıma dair kendime güvenim yoktu ancak Tutku Hanım bana bir umut ışığı oldu. 5 ayda çok güzel bir süreç ilerlettik. Şu an sorunlarımla ve panik atağımla nasıl başa çıkabileceğimi bildiğim bir konumdayım. Kendisine minnettarım...
ç.....
Tutku hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Daha ilk seansta güleryüzlü kibar ve çok ilgiliydi panik atak problemi ve depresyon için gitmiştim hiç bir şeyden zevk alamıyordum yaşama sevincimi kaybetmiştim o özlediğim güzel günlere Tutku hanım sayesinde döndüm panik atağı 4 ay gibi kısa bir zamanda çözdü Tutku hanım işinde uzman bir herkese tavsiye ediyorum
Tutku Tapansoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tutku Tapansoy, Psikoloji. Size Tutku Tapansoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi.
Tutku Tapansoy adresi nerede?Tutku Tapansoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tutku Tapansoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tutku Tapansoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tutku Tapansoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tutku Tapansoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Tutku Tapansoy hangi dilleri konuşuyor?Tutku Tapansoy ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tutku Tapansoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tutku Tapansoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tutku Tapansoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tutku Tapansoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Tutku Tapansoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar