Aile Danışmanlığı Randevusu
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
ADA Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikoonkoloji
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
en...s
alanında oldukça bilgili ve yetkin birisi. sorunlarıma odaklı, ekstra farkındalık ve bakış açısı kazanmama destek oluyor. yaklaşık 1 yıldır gidiyorum beraber çalışarak sıkıntılarıma çözüm bulmamı sağladı. samimi, içten ve sohbetin içine hemen girmenizi sağlıyor.
n....k
Tutku Hanım muhteşem biri. Bugün 2. seansimiza katıldık. Bu kadar kısa bir sürede tüm bakış açımızı değiştirdi diyebilirim.
Geçmiş travmalarım için öneriyle gittiğim Tutku Hanım, EMDR Terapisiyle hem travmalarımın olumsuz etkilerinden kurtulmama hem de güçlenip daha sağlıklı bir insan olmama çok yardımcı oldu. Seansların gidişatı, kendisiyle kurduğum iletişim, güler yüzlülüğü her seansa istekli bir şekilde gitmemi sağladı. Kendisine yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
tu...z
Tutku Hanım hastalık kaygısı ile basettigiim bir dönemde insanı adeta hipnotize eden sevkatli sesi ile imge terapi yi kullanarak yaşamımı her anlamda daha konforlu hale getirmemde bana yardimci olmuştur.Seanslarda gözü her an saatte olmayan işini severek yapan her anlamda donanımlı bir terapist.Hatayima dokunduğunuz icin teşekkür ediyorum
i̇...ş
Daha ikinci imge terapi seansım ancak kendimi çok daha iyi hissediyorum destekleyici yaklaşımınız ve ilginizden dolayı çok teşekkür ederim her zaman hayatımın bir köşesinde olucaksınız
Çocuğumun okula uyum sorunu ile ilgili kendisine gittik. O kadar güzel ilgilenip yönlendirmeler yapıyor ki seanslar sonrası uyum sorunumuz ortadan kalktı bir anne olarak çok mutluyum. kendisine teşekkür ederim.
e....n
Pandemi süreci ile iş ve özel yaşamımdaki dengeyi kuramamıştım. İleriye dönük olarak kaygı ve korkularım çok artmıştı. Bu bağlamda Tutku hanım ile yaptğımız seanslar çok faydalı geçti. Kendine verdiği emek ve destek için çok teşekkür ediyorum. Her zaman danışacağım birisidir
c.....
Ağır bir depresyon tanısı ile gittiğim terapiden birçok tekniği uygulayarak kendime aileme işime ve toplumuma daha faydalı bir birey olduğumu anlamama vesile olan Tutku hocama kendi kızım ve annesini de davet ederek ondan ailecek destek aldık ve almaya devam edeceğiz..psikolojideki çok farklı teknikleri seanslarda uygulandığını ve böylece kısa sürede başarılı sonuçlar alınabildiği ni gözlemledim.ve tüm dostlarıma şiddetle tavsiye psikoloji artık benim için umutlar ile dolu bir bilim ve zevkle yaşamıma devam etmenin mutluluğunu yaşıyorum.. çok teşekkürler hocam selam ve sevgiler
g.....
Kendisine iç sıkıntılarım için gittim, kendimi daha iyi tanımak, sıkıntılarımın kaynağını bulmak istiyordum. Yakınen uzun uzun ilgilendi, dinledi ve makul öneriler açıklamalar getirdi. Birkaç seans görüşmeden sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım.
Kendisini motivasyonu yüksek, işini bilen ve gayretli bir uzman danışman olarak çok takdir ettim. Teşekkürler
Tutku hanımdan kaygı ve korku problemlerim nedeniyle destek aldım. İlk tanışmamızdan bu yana tüm seanslarımızda sakin, güler yüzlü ve güven verici yaklaşımlarda bulundu. Yolculuğumuz çok iyi ve olumlu sonuçlar aldığımız bir süreç oldu. Seanslarımızda uyguladığı terapiler etkili oldu ve doğru noktalara temas etti. Şu anda kendimi çok daha iyi hissediyorum ve hayata daha korkusuz bakıyorum. İyi ki kendisini tanımışım. Ailem de Tutku hanımdan seans almaya başladı. Sayesinde güzel günler göreceğimize dair her geçen gün daha çok umutlu oluyorum.
Tutku Ural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tutku Ural, Aile Danışmanlığı, Çocuk Gelişimi, Psikoloji. Size Tutku Ural tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, EMDR Terapi.
Tutku Ural adresi nerede?Tutku Ural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Mahallesi 14.Sokak No:1 Gaziemir Ofisim İşhanı Daire:301 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tutku Ural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tutku Ural uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tutku Ural isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tutku Ural, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tutku Ural hangi dilleri konuşuyor?Tutku Ural ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tutku Ural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tutku Ural tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tutku Ural hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Tutku Ural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tutku Ural hangi sigortaları kabul ediyor?Tutku Ural tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.