bü...
Defalarca zayıflamayi deneyip fakat başaramayan ben Tutku'nun bana güveni ve verdiği değer sayesinde oldu ve 22 kiloya veda ettim. o sadece diyetisyen değil hem arkadaş hem yaşam koçu ne zmn pes etmeye kalksam elimden tutp kaldıran mükemmel bir insan iyi ki tanımışım
s....d
Uzun yıllardan beri hep diyete baslama maceram oldu ama hep başarısız oldum. Sonra Tutku hanımla tanıştık. İyi ki tanımışım. 12 haftada yıllardır ulaşamadığım hedefime ulaştım. Bana sağlıklı beslenmeyi de aşıladı 11 kilo verdim. Yeniden doğmama sebep oldu İyi ki varsınız
pe...
Güler yüzlü, sevecen, tatlı dilli bir Doktorum. sayesinde hiçbir zorluk çekmeden kısa sürede yaklaşık 16 kilo verdim. Yeniden doğdum resmen:) Israrla tavsiye ederim. Kesinlikle pişman olmazsınız:)
p.....
Tutku hanım sayesinde diyette olduğumu bile hissetmeden 12 kg verdim. İyi ki tanımışım kendisini, bu yeni halimle çok mutluyum sayesinde ilgisi ve içtenliği için ayrıca teşekkür ediyorum. Kilo verme sürecinde sizi destekleyen,motive eden birinin varlığı çok değerli
s....a
Tek kelimeyle mükemmel bi diyetisyendir canim diyetisyenim :) denemediğim yöntem kalmamisti kilo vermek adına. Ama sadece "bana güven " dedi ve başladı hikayemiz. 3 hafta gibi kisa bir sürede 5 kiloya elveda dedik güle oynaya :) naif ses tonu, narin konuşması ile tamamen hipnoz olmis gibi dinliyorsunuz. Kesinlikle listeniz tamamen size özel hazırlanıyor. Yani uyanma saatinize göre ayarlıyor. Sevmediğiniz yiyecekleri kesinlikle zorunlu olmadığı sürece eklemiyor. Yazdığı her öğünde size "şunu şunu yapabilir misin" diye soruyor. O yüzden canım diyetisyenimle yola devam :) kesinlikle hayatımda gec kaldığım bi karar vermişim Tutku hanıma giderek.
ne...k
Tutku hanımı tanıyali tam 3 ay oldu, ve hayatımı baştan aşağı değiştirdi kendisine hayranım, hem beni ac bırakmadan hem hiç sıkmadan güzelce zayıflamama yardımcı oldu tam 9 kilo verdim sayesinde ,ve ideal kiloma geldikten sonra da kendisi ile kilo koruma aşamasında da birlikte olacağım.Bu sıkıntılı surec de en güzel şekilde fayda verdi bana• kesinlikle tutku hanım ile çalışmanızı tavsiye ederim .sizi çok seviyorum tutku hanım
Tutku Yılmazkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tutku Yılmazkaya, Diyetisyen.
Tutku Yılmazkaya adresi nerede?Tutku Yılmazkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tutku Yılmazkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tutku Yılmazkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tutku Yılmazkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tutku Yılmazkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tutku Yılmazkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tutku Yılmazkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Tutku Yılmazkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diyetisyenler