Online Görüşme
Suadiye Bağdat Cad Nermin German Apt No:456 Kat:4 D:4, İstanbul
Suadiye ofis
Küçükbakkalköy mah. Selvili sokak Canan Business no:4 daire:20, İstanbul
Ataşehir Ofis
2012 yılından itibaren Koşuyolu, Ataşehir ve Bağdat Caddesi’nde psikolojik danışmanlık merkezlerinde psikolog olarak çalışmış, Kalamış’ta bir reklam ajansında kurumsal marka danışmanlığı yapmış ve birçok sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak seminer vermiş, atölye çalışmaları ve kurum içi etkinlikleri düzenlemiştir. Klinik Psikolog olarak Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi ekolünü kullanmakta olup, Çözüm Odaklı Terapi yönteminden yararlanmaktadır.
Klinik Psikolog ve Psikoterapist olarak Suadiye ve Ataşehir’de ergen ve yetişkin yaş grubundaki danışanlarına yüz yüze ve online olarak hizmet vermektedir.
e....a
Kişisel gelişim için başvurdum. 5 seans süredir gidiyorum. Seanslar sayesinde kendimi iyi hissediyorum. Yolun başındayız, daha zaman var. Sezin Hanım çözüm odaklı ilerliyor. İyi bir uzman. Genel olarak memnunum.
a....ö
Kaygı ve sınav stresi için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. 4-5 seans aldım. Şu an ara verdim. Seanslardan genel olarak verim aldım. Sezin Hanım tatlı bir kadın. Danışanına yardımcı olmaya çalışıyor. Beni dinlediğini hissedebiliyorum. İyi bir dinleyici.
z....t
Sezin hanimdan uzun suredir destek aliyorum, gerek kotu zamanlarimda gerek iyi zamanlarimda her zaman birlikteydik bana her turlu yardimci olmaya calisan birisi, isinde uzman ve sizlere en iyi destegi sagliyabilecek kisi oldugu kanisindayim
a....
Sezin hanım sayesinde zorlu giden ilişkimizi mükemmel bir şekilde kurtardık. Profesyonelliğini ilk seanstan hissediyorsunuz. Emeği ve ilgisi bize iyi geldi.
g....y
Sezin hanımdan uzun süredir kaygı ve endişelerimden dolayı seans alıyorum işin de uzman güler yüzlü ilgili bir psikolog
g...
Sezin hanımdan uzun süredir kaygı ve endişelerimden dolayı seans alıyorum. İşinde uzman güler yüzlü ilgili bir psikolog. Süreçten memnunum, tavsiye ederim.
bu...e
Zorlu bir içsel süreçten geçerken Sezin hanımla tanıştım. Kendisi çok destekleyici ve güven veren biri. Konulara farklı perspektiflerden de bakabilme becerisi kazandırıyor sorduğu sorularla. O sorular başka başka pencereler açıyor her seferinde ve bir dönüşüm başlıyor kendi içinizde.. Seanslara hep heyecanla gittim, kendim için yaptığım en güzel şeylerden biriydi:)
c....b
Kliniğinde tanıştığım Sevgili Sezin Uğur Çelikkanat Mısırlı Hanımın son derece ilgi ,alaka ,sabrı ve travmalardaki sorunları tek tek bularak çözümlemesi sayesinde 30 yıllık ağırlıktan beni çıkartan hayatıma kaybettiğim özümü bulmama çıkış yolu gösterebilmesi sakinliği ,üstün sabrı ,aldığı eğitimleri ile ilmine güvendiğim bundan sonraki hayatımda da hep var olması güzel iyi insanları yeniden hayatına dokunarak onlara ihtiyacı olan yaşam sevincine ulaşmasını sağlayarak toplumumuza öyle bir destek vererek öyle güçlenecek ki ömrünüz uzun ve güzelliklerle olun sevgili hocam iyi ki varsınız
s....y
4 yıldan uzun süredir panik atak hastasıyım ve ilaçlar kullanıyorum. Doktorumun beni yönlendirmesiyle 6 ay önce Sezin Hanımla seanslara başladım. son derece memnunum. Geceleri korku ve panik duygusu eskisi kadar gelmiyor başa çıkabiliyorum sayesinde. Keşke daha önce Sezin Hanıma gitseymişim diyorum. İlk görüşmemizden itibaren bana verdiği güven duygusu ve rahatlama hissiyle hızlı bir iyileşme içerisindeyim. Artık yeniden araba kullanabiliyor ve kalabalığa girebiliyorum. Görüşmelerimize düzenli olarak devam ediyorum. Sezin Hanımı gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
z...
Sezin Hanım ile uzun süredir seanslar alıyorum. Uzun bir yol katettiğimizi fark edince yüzümde gülümseme oluşuyor. DEHB'yi nasıl yönetebileceğim ve günlük hayattaki etkileri üzerine konuştuğumuz oldukça verimli görüşmelerimiz oldu. Sakin ve sıcakkanlı tavrı ile güler yüzlü bir atmosfer yaratıyor. Özel sebeplerden dolayı bir süre seansları bırakmak zorunda kaldım. Sonra partnerimle yaşadığımız sorunlar nedeniyle tekrar başvurdum. Evlilik içinde yaşadığım travmatik deneyimler ve partnerimle çözmeye çalıştığımız zorluklar nedeniyle çift terapisi almaya başladık. Partnerim seanslara katılmaya direndiği için devam edemedik, ancak kısa süre içinde bile narsist tavırlarının ilerleme gösterdiğini fark etmek beni şaşırttı. Devam edebilseydik, etkilerini daha da gözlemleyebilirdik. Desteğe ihtiyacınız varsa, kesinlikle Sezin Hanım'ı öneririm. Onunla çalışmak size içsel bir yumuşaklık kazandıracaktır.
U. Sezin Çelikkanat Mısırlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?U. Sezin Çelikkanat Mısırlı, Psikoloji. Size U. Sezin Çelikkanat Mısırlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi.
U. Sezin Çelikkanat Mısırlı adresi nerede?U. Sezin Çelikkanat Mısırlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye Bağdat Cad Nermin German Apt No:456 Kat:4 D:4 İstanbul
- Küçükbakkalköy mah. Selvili sokak Canan Business no:4 daire:20 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan U. Sezin Çelikkanat Mısırlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, U. Sezin Çelikkanat Mısırlı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda U. Sezin Çelikkanat Mısırlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?U. Sezin Çelikkanat Mısırlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
U. Sezin Çelikkanat Mısırlı hangi dilleri konuşuyor?U. Sezin Çelikkanat Mısırlı ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
U. Sezin Çelikkanat Mısırlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?U. Sezin Çelikkanat Mısırlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar U. Sezin Çelikkanat Mısırlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, U. Sezin Çelikkanat Mısırlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu