ya...u
Bu zorlu sureci ufuk abacioglu hocamla atlattik çok şükür mesleki tacrubesi tartışılmaz,biz hocamin samimi güven veren hastasina sadece kağıtlarla bakan değil her yönüyle gormesi önemsemesiyle çok guvendik endiselerimizi anlayip cevaplandirmaktan hic bikmadi hersey icin teşekkürler
zu...z
sn ufuk hocam benimde 5 yıldır doktorumdur.sonsuz başarısı üzerine uyguladığı tedavi beni sağlığıma kavuşturdu.Kendisine minettarım.dünyanın her neresine giderse gitsin izindeyim.onkoloji alanında tek güveneceğim ilgisiyle ,yumuşaklılığya ,güler yüzlülüğüyle saygımın sonsuz olduğu tek hocam.kesinlikle tavsiye edebileceğim bu alanda tek prof.
nu...i
cok ilgili,ve sabirla sordugum butun sorularincevabini aldim.guleryuzlu,ne zaman telefon acsam saat kac olursa olsun hep telefonu acti ve beni cok guzel sabirla dinledi.ben kemoterapi ayni anda radyoterapi gordum,daha sonrada brekiterapi gordum .kontrollerimi yaptiriyorum.cok iyiyim.yakinlarima da sayin ufuk abacioglunu tavsiye ediyorum. ufuk bey turkiye icinde nereye giderse gitsin bende kontrollerim icin giderim cunki ona cok guveniyorum.ve ilgisi icinde cok tesekkur ediyorum.
Ufuk Abacıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ufuk Abacıoğlu, Radyasyon Onkolojisi.
Ufuk Abacıoğlu adresi nerede?Ufuk Abacıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ufuk Abacıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ufuk Abacıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ufuk Abacıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ufuk Abacıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ufuk Abacıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ufuk Abacıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ufuk Abacıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyasyon Onkologları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları