Genel Cerrahi Randevusu
Obezite Cerrahisi
Genel Cerrahi Randevusu
Obezite Cerrahisi
me...ı
Ufuk Bey eşimi safra kesesinden ameliyat etti . Kendisine buradan okuduğum yorumlarla çok güvenmiştim ve güvenimizi boşa çıkarmadı . Gayet açıklayıcı bir iletişimi vardı ve korkutmadan olabilecek tehlikeleri bize iletti ve ameliyatıda kendisi yaptı . Sonrasında da hiç bir sıkıntı yaşamadık . Ve herkesi de kendisine yönelndiriyoruz etrafımızda ki . Umarım sizin gibi doktorlar çoğalır.
sü....
15gün önce TÜP MİDE ameliyat oldum ufuk bey o kadar ilgi ve alakalı ki yaptığı profesyonel açıklamalar her istediğim an her şeyi danışabilmem çok güven veriyor yaklaşık 4yıldır bu ameliyatı düşüyordum daha önce birçok doktor ile konuştum ama bu kadar ılımlı bu kadar güzel bilgilendirme almamıştım ufuk bey sayesinde 2.günü ameliyat oldum ve sürecim çok güzel ilerliyor
el...u
Tüp mide ameliyatı sonrasında cok memnun kaldım kusma mide bulantısı gibi sıkıntılar yaşamadım ne zaman doktor beye ulaşmak istesem ulaşabildim diyetisyeni olsun hastane koşulları ilgi alaka cok güzeldi aşırı memnunum korkmayın ufuk bey yanınızda :)
ha...ı
Kıymetli Ufuk hocam, hayatımıza büyük bir sevinç kattınız.
Canım annem Birsen Üner, 6 yıl önce rahim ağzı kanseri tedavisi görmüştü.Tedavideki ışınlar bağırsağında yanıklar oluşturmuştu. Anneciğimin tuvalete çıkması çok zorlaşmış, hayat konforu çok düşmüştü. Son 1 yıl boyunca her gün saatlerce şiddetli ağrıları oldu. Bu süre içinde sadece üç kez kanser taraması yapıldı. Annem hiç bir tedavi olamadan tam bir yıl o şiddetli ağrılarla mücadele etti. Kanser tedavisi gördüğü hastanede ameliyatı göze alamadılar ve hiç bir tedavi uygulanamadı. Ufuk Hocam ve ekibi anneme çok kısa sürede randevu verdiler ve ilk ameliyatı oldu. Sindirim torbası dışarı alındı. Daha sonra ikinci bir ameliyatla tekrar içeri alındı. İki ameliyat da başarılı geçti ve annem şu an rahat şekilde tuvalete çıkabiliyor. Ufuk Hocam iyi ki varsınız.Sizin de hayatınızda neşeniz çok olsun.
çi...ç
Çok korkarak aldığım tüp mide ameliyatı kararını deyim yerinde ise tereyağ dan kıl çeker gibi yapıp ya bu ameliyat bu kadar kolaymıydı dedirtti bana. İlgisi dingin liği ile güven veriyor ve işi konusunda deneyimle bir doktor. Yollarımız iyiki kesişmiş ve yeni hayatıma adım atmışım. Başarılarınız daim olsun....
em...n
Ufuk Hocam, 42 yasinda yeniden basladigim hayatimi ellerine borclu oldugum doktor.Hatali obezite ameliyatlari yuzunden 10 ay boyunca yedigini kusarak yasamis biri olarak, kendisinin yaptigi by pass ameliyati ile düzeldi. Cok sukur simdi yiyorum, iciyorum. Kesinlikle alaninda cok mahir bir isim..Ben sifa buldum, sizlerin de bulmanizi dilerim.
gü...
Ufuk Bey yaklaşık olarak 15 gün önce tüp mide ameliyarımı gerçekleştirdi. Alanında uzman ve deneyimli olması, sürece hakimiyeti gerçekten insana huzur veriyor. Ameliyat sonrasında çok rahat bir süreç geçirdim. Herhangi bir mide bulantısı, kusma vb. Belirtileri yaşamadım.
um...
Ufuk hocam ile 2024 Ocak ayında tavsiye üzerine yollarımız kesişti. Mide balon operasyonu oldum.Başlangıçta kafam çok karışıktı ve pek çok endişelerim vardı fakat gayet güzel ve rahat bir süreç geçirdim. Sayesinde 5. ayım henüz dolmadan sağlıklı bir şekilde 16 kg verdim ve Ufuk hocam; hayatıma öyle bir dokundunuz ki tahmin bile edemezsiniz çok mutluyum özgüvenim yerine geldi hakkınızı ödeyemem.
96.4 kilogram ile başladığımız bu yolculukta şuan 80 kilogramım ve biraz daha zamanımız var hedef 20 kg.
f....y
Kendisini sosyal medyada görüp araştırdım ve hakkında hep güzel yorumlar duyup okuyunca ameliyatımı onun yapmasını istedim.16 Nisan 2024 Salı günü TÜP MİDE ameliyatımı son derece sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi.İlk iki gün yaşadığım gaz sancısı dışında gerçekten hiç problemim olmadı.Ameliyattan bir hafta sonra yürüyüşlerime başladım.Ameliyat sonrası mide bulantısı yada baş dönmesi vs olmadı en güzeli de hızlı bir şekilde kilolarımdan kurtuluyorum çok şükür.Hocam elleriniz dert görmesin bütün işlemleriniz böyle sorunsuz ve başarılı geçsin inşallah iyi ki varsınız
e....̇
Ufuk Bey 2023 mart ayında ERCP yolu ile safra kanalına düşen taşımı başarılı bir şekilde temizledi. Ardından başarılı bir safra kesesi ameliyatı ile beni sağlığıma kavuşturdu. Kendisigüler yüzü, güvende hissettiren bir doktor. Gönül rahatlığı ile randevu alabilirsiniz. İyi doktor, iyi insan !
Ufuk Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ufuk Arslan, Genel Cerrahi, Gastroenteroloji Cerrahisi. Size Ufuk Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Randevu, Obezite Cerrahisi.
Ufuk Arslan adresi nerede?Ufuk Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ufuk Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ufuk Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ufuk Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ufuk Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ufuk Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ufuk Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ufuk Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ufuk Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 180 hasta / danışan, Ufuk Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ufuk Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?Ufuk Arslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar