Ankara
te...
Dr Ufuk Avcıoğlu Annemin safra taşı sıkıntısı vardı gerçekten mükemmel bir ilgi mükemmel bilgilendirme ve hastanın takibi
sizin gibi mükemmel karakterli bir insan tanımadım Allah yolunuzu açık etsin inşallah....
se...m
Karaciğer nakili oldum 1 yıl geçti başından bu güne kadar çok iyi ilgilendi sanki doktor değil sanki bir abi gibi benimle onun hastası olmadım halde benimle çok iyi ilgileniyor teşekürler hocam.
me...n
Ben çölyak hastasıyım onun için yıllık kontrollere geliyorum.Hasta için baştan savılmamak çok önemli. Doktorum Ufuk beyi tercih etmemdeki başlıca sebeplerden biri çok ilgili ve samimi hastaya çok güven veriyor. Yapılan tetkikler ile ilgili hastayı çok güzel bir biçimde bilgilendiriyor. Her sorduğum soruya bıkmadan cevap veriyor. İnanın gidipte memnun kalmayan hasta yoktur. Doktoruma çok teşekkür ediyorum.
oz...6
Babam rahatsızlığı esnasında Koru Hastanesine gittigimizde kendisini tanıdık. Hastalık yok hasta var anlayışıyla Dr.Ufuk Bey bir cok meslektasinda goremedigimiz ilgili tutumuyla hastamiza moral vermekle tedavisine basladi.Sonrasinda ise yaptirdigi tetkik ve tahlillerile doğru teşhis koyarak babamızın sağlığına kavuşmasını sagladi.Doğru bir Dr.secimi yaptığımızı gördük.Sizin gibi Dr.lara bu ülkede ihtiyaç var.
Teşekkürler Dr.Ufuk Avcıoğlu
ah...ç
ufuk hoca hasta nın şikayetini cok iyi analiz edip ,tedavi yöntemini cok basit ve yalın bir dille hastaya ifade ediyor.Gerçekten cok samimi ,hastayı dinlemiş gibi yapmıyor yani koru hastanesini tercih etmemin en büyük etkenlerinden birisi de ufuk hocadır
ha...n
Ufuk abiyi ben ihtisastan tanırım. Çok değerli bi insan ve çok başarılı bir doktordur. Kendisini tanıdığim ve beraber çalışma imkanı bulabildiğim için şanslı olduğunu düşünüyorum. Havva Keskin. İc hastalıkları uzm.
çi....
Eşimle beraber uzun süredir devam eden şikayetlerimizden, Ufuk Bey'in tedavisi sayesinde kısa sürede kurtulduk. Alanında çok çok iyi bir hekim, hastaya yaklaşımı ve gösterdiği özenden de ayrıca çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.
Ufuk Avcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ufuk Avcıoğlu, Gastroenteroloji.
Ufuk Avcıoğlu adresi nerede?Ufuk Avcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ufuk Avcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ufuk Avcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ufuk Avcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ufuk Avcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ufuk Avcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ufuk Avcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ufuk Avcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Gastroenterologlar