Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Yağmur Sokak Cadde 224 Sitesi C Blok D:13, Bursa
Abdominoplasti
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Op. Dr. Ufuk Aydin Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Op. Dr. Ufuk Aydin Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Op. Dr. Ufuk Aydin Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgeon
Ufuk Aydın M.D. is a Turkish Board Certified Plastic Recontructive and Aesthetic Surgeon. He has been in PRAS practice since 2005. He has been trained not only Aestetic Surgery but Hand injuries & Surgery, Burn Medicine & Surgery, Skin Deseases, Congenital Malformity Surgery, Orthognatic Surgery (Jaw and Teeth Surgery), Hair Transplant, Microsurgery also.
He is mainly working in private practice at his own clinic in Bursa. He also can perform operations at other cities. Bursa is one of the most crowded cities with a poplulation of appoximately 3.5 million in Turkey and former capital city of Ottoman Empire.
Ufuk Aydın M.D. performs his operations mostly on the issues of Face and Body Aesthetics. The most commen operations that he performs are, Breast Aesthetics, Body Contouring, Nose Job, Face& Neck Lifting, Eyelid Surgery ( Periorbital Aesthetic Surgery), Brow Lifting, Genital Aesthetics & Surgery, Liposuction and fat Transfer Procedures etc.
He has several medical publications including books chapters, medical translations and manuscripts and pays effort for attending medical meetings and congress’s.
Out of medicine he is interested in Musics (plays some musical instruments), sports ( Aikido 2nd Dan with an experience of 14 years), Folk Dance ( with an experience of 19 years), and amateur video productions (musical Tailor arts group).
He has been awarded as “Doctor of the year at Edirne Province at 2013”. He took his award from Minister of Health care.
He has language skills as English (Advanced Level), French (intermediate Level ) , Japanese (Beginners Level).
c.....
Her şeyden çok memnunum çok ilgiliydi, botox ve dudak dolgusu yaptırdım, hayal ettiğimden bile daha güzel oldu
Çok profesyonel ve kibarlardı . Çok memnun kaldım . Gençlik aşısı yaptırdım .ayrıntılı bilgilendirildim.sağolsunlar .yıllardır zaten ailecek müdavimiyiz
be...r
Botoks yaptırdım, çok başarılı bir doktor. İnşallah kızım da Doktor Bey gibi başarılı bir hekim olur.
ps...ı
Göz kenarımda alınması çok zor bir yerde siğil çıkmıştı. Doktor bey titizlikle çalıştı. Hiçbir hata olmadan aldığı gibi iyileşme sürecinin ardından bir iz de kalmadı. Kendine has bir espri anlayışı var. İletişiminin iyi olduğunu söyleyebilirim. Daha sonra yüzümdeki farklı bir yerdeki ben için de yardım aldım. Memnun kaldım. Plastik cerrah ihtiyacım olduğunda kendisine tekrar başvurabileceğimi düşünüyorum.
s....n
Yüzümdeki ben ve guneş lekelerinin tedevisi için gittiğim klinik. Gerçekten yaklaşımları harika çok sağlıklı bilgilendirme ve hasta psikolojisine göre yaklasimlari çok iyi. Ben tedavim rahatlarak en güzel şekilde yapıldı .
n....ö
Annemin burnunda bazal hücreli karsinom olan bir ben vardı.Ufuk Hocam lokal anestezi ile beni aldı ve patoloji sonucumuz çok şükür temiz çıktı.Ufuk Hocam güleryüzlü,işini çok iyi yapan,bütün sorularımıza içtenlikle cevap veren çok değerli bir hekim.Iyiki varsınız.Kendisine ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.
i̇....
Eşimin burnundaki kitleyi aldı. Gerçekten işini çok iyi ve titiz yapan, ilgili, nazik bir doktor! Çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan! İyiki varsınız Ufuk Hocam. Elinize, emeğinize sağlık..
fi...t
Çok başarılı bir operasyon oldu kolumda kitle vardı bir Çok yere gittim riskli dediler damarlar zarar görür ağrı devam eder dediler çok ağrıyordu sinirlere baskı yapıyordu dr ufuk beye geldim lokal anestezi ile kitleyi aldılar hiç birsey hissetmedim çok başarılı geçti ağrı kalmadı iz kalmadı kolumda en ufak bir güç kaybı olmadı patoloji sonucuda iyi çıktı beni büyük bir sorundan kurtardı kendisi çok ilgili alakalı her konuda kendisine şükranlarımızı sunuyorum
Hasta
ben aldirma ile ilgili gittim doktor bey isinde cok basarili ve guleryuzlu. Cok memnun kaldim
m....d
Ufuk beye meme estetiği için gittim. İlk görüşmeden amelıyat sürecime kadar pozitif enerjisiyle gayet ilgili açık ve dürüst şekilde ameliyat sonrasında oluşabilecek handikapları söyleyen ilgili bir doktor. Ki sonuç mükemmel. Tercihim iyiki en başından bu yana Ufuk Aydın olmuş.
Ufuk Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ufuk Aydın, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Ufuk Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Lazer Liposuction, Lazerle Yüz Estetiği, Cilt Yenileme, PRP Saç Tedavisi, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Epilasyon, Lipoplasti, Blefaroplasti, Kulak Estetiği.
Ufuk Aydın adresi nerede?Ufuk Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Yağmur Sokak Cadde 224 Sitesi C Blok D:13 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ufuk Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ufuk Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ufuk Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ufuk Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ufuk Aydın hangi dilleri konuşuyor?Ufuk Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ufuk Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ufuk Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ufuk Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ufuk Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 69 hasta / danışan, Ufuk Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra