babamın geçirdiği motorsiklet kazasından sonra allahın ıznıyle hayata donmesıne elçi olan mucizevi doktordur tekirdağ şehri için büyük bir nimet ve harika bir insandır böyle doktorlarımızın değerini bilmeliyiz baş tacı yapmalıyız cerrahlığı iyi niyeti allah gönlünüze göre versin güzel insan güzel cerrah
se...7
Akulci bilgili pratik harika bir doktor.bu ulkenin boyle basarili doktorlara ihtiyaci var.babamin rahatsizliginda gosterdigi akilci ve basarili yakladim icin cok tesekkur ederim
se...e
Tekirdağ Devlet Hastanesi,nin ve halkının Op.Dr.Ufuk Coşkunkan gibi muhteşem,olağanüstü becerikli bir cerraha sahip olduğu için çok şanslı olduğunu düşünüyorum.İyiki varsınız şefim elleriniz dert görmesin .herşeyin en iyisini hakediyorsunuz
se...r
bir sürü hastane gezdikten sonra ufuk hocayı tanıdım iyi ki tanımışım sağlığımı ona borçluyum süper bir doktor süper bir kişilik.
na...y
Tam 10 yıl önce tanıdım.onlarca doktor ve hastane dolaştım ama çare bulamadım.bana kanser teşhisini koyan tedavimle yakından ilgilenen kısaca beni hayata döndüren ufuk beye sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.ben 45 yıllık hayatımda öyle insancıl bir doktor görmedim.allah razı olsun...
ze...a
inanılmaz bi doktor hem mesleği hem kişiliği tekirdağ devlet hastanesinde tanıdığım en muhteşem doktor iyiki varsın ufuk hoca..
Ufuk Çoşkunkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ufuk Çoşkunkan, Genel Cerrahi.
Ufuk Çoşkunkan adresi nerede?Ufuk Çoşkunkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Cami Mah. Hastane Sok. No:1 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ufuk Çoşkunkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ufuk Çoşkunkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ufuk Çoşkunkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ufuk Çoşkunkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ufuk Çoşkunkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ufuk Çoşkunkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ufuk Çoşkunkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Tekirdağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Tekirdağ bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Tekirdağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Tekirdağ bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Tekirdağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Tekirdağ bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Tekirdağ bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Tekirdağ bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Genel Cerrahlar
Tekirdağ bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar