2023 yılında İstanbul Bakırköy'de açtığım Spor Hekimliği Kliniğimde Kök hücre tedavisi, Major ve lokal Ozon tedavileri, PRP tedavisi, Proloterapi, Kupa tedavileri, Kuru İğneleme, Manuel terapi uygulamakta, Sporcu değerlendirmesi ve takibi yapmaktayım.
Spor Hekimliği Randevusu
Ağrı Tedavisi
Manuel Terapi
Ozon
PRP
Sportif Rehabilitasyon
ke...
Omuz ağrılarım için gittim sağlığıma kısa sürede kavuştum
ek...i
Hocamız çok ilgili ve bilgisiyle insanı tatmin ediyor. Alanıyla alakalı sorun yaşayan herkese şiddetle tavsiye ederim. Belimle alakalı bir ağrı için gittim fakat sorunun çok daha farklı ve beklediğimden büyük olduğunu fark etti. Ona göre bir egzersiz programıyla tedavime başladık ve programı nasıl uygulayacağımı da detaylı bir şekilde gösterdi.
o...
Ufuk Bey'in eski bir hastasıyım. Sağ bacağımın baldır ve arka kısmındaki ağrılarım sebebiyle kendisine başvurdum. Ayrıca bileğimde ve sırtımda da ağrılarım vardı. Kendisi gerçekten çok iyi bir doktor. Sorunlu bölgeleri hızlıca belirleyip detaylı bilgi vererek tedavi yöntemlerini belirledi. Sorunlu bölgelerin hızlıca iyileşmesini sağladı. Ufuk Bey yardımsever, en etkili ve modern tedavi yöntemlerini uyguluyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendisini tanıdığım için çok şanslı olduğumu hissediyorum.
o...
Ufuk Bey'e, spor kulübü hocamızın referansıyla ulaştım. Kızım aynı kulüpten bazı arkadaşlarının tedavisine yardımcı olduğunu duymuştum. Kızım buz pateni yapıyor ve bileğinde 4 aydır ara ara ağrı ve şişme yaşanıyordu. Hocamızın uyguladığı tedavi ile şu an daha iyi durumdayız, ancak tedavi sürecine devam ediyoruz. Ufuk Bey'in deneyimine güveniyorum ve ayrıca çok ilgili ve güleryüzlü bir hekim. Kendisini tüm sağlık sorunu yaşayanlara tavsiye ediyorum.
s...
Ufuk Bey'e, arkadaşımın kuzeni sayesinde gittim. Bel ağrısı (bel fıtığı) şikayeti ile başvurdum. Uyguladığı tedavi sayesinde belimdeki rahatlama sağlandı. İlgili, güler yüzlü ve işini iyi bilen bir doktor. Ufuk Bey'i çevreme zevkle tavsiye ederim.
g...
Tedavi sürecinden çok memnun kaldık. Annemi götürmüştüm, beli çok ağrıyordu ve istediği gibi hareket edemiyordu. Hareketleri kısıtlıydı ve çok fazla yürüyemiyordu. Bastonla yürümesi gerekiyordu, ancak yine de dinlenmeden yürüyemiyordu ve kolları ağrıyordu. Tedavi sonrası şimdi bastonsuz yürüyor, kollarını kaldırabiliyor. Annem de ben de Dr. Ufuk Bey'e çok teşekkür ediyoruz. Annem sağlığına kavuştu. Herkese tavsiye ederim, hatta tanıdıklarımdan yönlendirdiğim kişiler oldu.
Belimde hareketle artan ağrılarım vardı. Ufuk beye geldim detaylı bir muayene sonrası proloterapi tedavisini uygun gördü. 3 seans sonunda gayet iyi hissediyorum,egzersizlerle destekliyoruz. Çok teşekkür ediyorum kendisine.
s....t
kendisi çok ilgili ve bilinçli bir doktor çok memnunum sağ omzumu tedavi altına aldı ilaçlar, egzersizler ve bazı uygulamalarla kolum daha da iyi.
Ufuk Değirmenci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ufuk Değirmenci, Spor Hekimliği, Ozon Terapi, Proloterapi. Size Ufuk Değirmenci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Spor Hekimliği Randevusu, Randevu, Sportif Rehabilitasyon, Normal Randevu, Manuel Terapi, Ağrı Tedavisi, PRP, Ozon.
Ufuk Değirmenci adresi nerede?Ufuk Değirmenci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba mah. Haksever sok. No:8 D:9 Kat 2 Gülce Apt. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ufuk Değirmenci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ufuk Değirmenci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ufuk Değirmenci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ufuk Değirmenci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ufuk Değirmenci hangi dilleri konuşuyor?Ufuk Değirmenci ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ufuk Değirmenci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ufuk Değirmenci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ufuk Değirmenci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ufuk Değirmenci hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ufuk Değirmenci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Spor Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Spor Hekimleri