fa...r
Çok dikkatli, titiz bir doktor. Hem doktor olarak hem de insan olarak güven veriyor, aydın bir insan:)
ya...z
Sayın doktorumuzun ismine yalovadan internet üzerinden randevu alıp gittim.Uzun zaçlı bir doktor muayene etti kendisinin olup olmadığını anlıyamadım. Bu doktorum iki gün sonraya şunları yap gel diye bir yazı verdi.İstediklerini yerine getirip,randevusuna yetiştim.Bana verilen saatten geçte olsa içeri alındım.Fakat yine başka doktor bir türlü anlıyamadım.Hastalardan öğrendim üçlü grup halinde çalıştıklarını.Fakat biz hastalar için aynı doktorla görüşmek çok önemli.Sonuçta anjiyo olmam gerekiyormuş çekincem doktorumla henüz tanışmış olamamam verilen saatte saçlı dediğim doktorla tekrar görüşmek moral açımdan olduğu kadar,hasta doktor ilişkisi anlamımda da çok önemli idi.Çapada kanser olan kardeşimin doktoru Amerikaya gittiğinde tedaviler aksadı kardeşim kahrından iyice hastalandı .Doktoru Amerikadan dönsede hastanın ilerleyen durumuna çare olamadı hastayı kaybedeceğimizi söyledi.Oysa işlerin çok iyiye gittiğini artık düzeldiğini söyleyen kendisiydi. Onun için doktor hasta ilişkisi psikolojik yönden çok önemli
bi...n
Ani ve beklenmedik bir kriz, ambulansla siyami ersek, acil servis ve ne olduğumu anlayamadan alındığım anjiyo odası. 2 muhteşem doktor biri Ufuk Gürkan , her soruma cevap alabilme ve ölümle merhabalaşmak yerine ailem ve dostlarımla yeniden kucaklaşma seçeneği. Minnet ve teşekkürlerimle...
Ufuk Gürkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ufuk Gürkan, Kardiyoloji.
Ufuk Gürkan adresi nerede?Ufuk Gürkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acıbadem Cad.Tekin Sok.No:8 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ufuk Gürkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ufuk Gürkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ufuk Gürkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ufuk Gürkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ufuk Gürkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ufuk Gürkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ufuk Gürkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kardiyologlar