Merhaba doktorum,
elinin hafifliğini başarı derecenin çok yüksek oluşunu ve ilginin süper olmasını öğrendiğim anda annemi kendisine katarakt ameliyatına götürdüm. şu an Alaşehir devlet hastanesinde görev yapmakta. o kadar güzel ameliyat yaptı ki annem hiç rahatsızlanmamış gibi sanki. kendisinden son derece memnunuz. Allah razı olsun. kesinlikle herkese tavsiye ederim.
mu...l
merhaba doktor bey ben yalovadan muharrem pol atakent hastanrsınde verdıgınız hızmetten cok memnunduk ayrılmanız uzuldum calıstıgınız hastanede basarılar dılerım saygılarmuharrem pol
gu...n
tsk ederim bana olan ilgi saygi ve guleryuzlulukle buyuk bir ictenlikle tedaviyi esirgemeyip biyuk bir sabirla pitos ameliyatimi uc saatlik bir asamayla beni mutlu bir sona ulastirdiniz degerli hocamiz ufuk sahin ve yusuf ozdemire tesekkur ederim sizleri coook seviyorum saygilar
Ufuk Şahin Tığ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ufuk Şahin Tığ, Göz Hastalıkları.
Ufuk Şahin Tığ adresi nerede?Ufuk Şahin Tığ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çelebiler Mah. 1414 Sok.No:20 Isparta
- Modern Evler Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:179 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ufuk Şahin Tığ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ufuk Şahin Tığ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ufuk Şahin Tığ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ufuk Şahin Tığ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ufuk Şahin Tığ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ufuk Şahin Tığ hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ufuk Şahin Tığ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.