Pratisyen Randevusu
Saç Dökülmesi Tedavisi
Saç Mezoterapi Ve Saç PRP
Yüz Dolgusu
Dr. Ufuk Tapar
Ufuk hocama göz altı mezoterapisi ve boyun - dekolte mezoterapisi için gittim. Yazın Gelibolu'da yaşıyorum. İşini severek yapan bir hekim. Yaklaşımı işlemleri yaparken bilgilendirme yapması gerçekten hastasını rahatlatıyor. Yapılan işlemlerden son derece memnun kaldım. Botoks içinde kendisine gideceğim. Bu alanda arayışta olan herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir hekim..
bu...n
Uzun zamandır yaptığı islemleri dikkatle takip ettiğim bir hekim. Kendimi de emanet ettim ve dudak dolgusu işlemim harika sonuca ulaştı. Eline sağlık hocam gerçekten tam istediğim görüntüye ulaştırdıniz.
s....y
Ufuk Bey işinde oldukca titiz, mesleki bilgisi ile sizi rahatlatan bir doktor. Arkadasimla birlikte kendisine botoks yaptiriyoruz ve sonucdan cok memnunuz. Cevremdeki arkadaslarimdan olumlu bircok yorum aldim. Gereksiz hiç bir islemi de onermemesi kendisine olan guvenimi artırıyor. Ustelik cok seffaf yaptigi botoks ignesini gözünüzün önünde şırıngaya cekiyor, hijyen kurallarina oldukca dikkat ediyor. Iyi ki varsiniz
ha...m
Gittiğim klinikte tamamıyla tesadüfen tanıştık. İşlem sonrası hastalarını görmüştüm. Botoks ve mezoterapi işlemleri yapıldı. Açıkçası bu işlemleri yaptırmaktan çekinen bir kişiyim. Botoks evet yaptırıyordum ama mezoterapi hiç aklımda yokken bekleme salonunda hastalarını görünce ve kendisi ile görüşünce güven verdi ve denemeye karar verdim. İlk olarak işini yaparken tüm detayları en ince ayrıntısı ile hastasına anlatarak öncesi sonrası neler ile karşılaşma olabileceklerine kadar bilgilendiriyor. En başta eli çok hafif , yapılan işlemlerden başarılı sonuçlara ulaştım. Kendisine buradan da teşekkürlerimi iletmek ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim.
Ufuk Tapar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ufuk Tapar, Pratisyen. Size Ufuk Tapar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Pratisyen Randevusu, Normal Randevu, Psikoterapi, Botoks, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Kontrol Randevusu, PRP, Dolgu, Mezoterapi.
Ufuk Tapar adresi nerede?Ufuk Tapar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Süleyman Paşa Mah, Trakya İnş, Mevlevihane Cd. D:C Blok, No:41 Çanakkale
- Edirne
- Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ufuk Tapar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ufuk Tapar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ufuk Tapar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ufuk Tapar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ufuk Tapar hangi dilleri konuşuyor?Ufuk Tapar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ufuk Tapar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ufuk Tapar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ufuk Tapar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ufuk Tapar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ufuk Tapar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.