ah...t
Eşimi Dr.UĞUR AKTAŞ'TAN önce özel ve üniversite de dahil 1.5 yıldır 5 dr.a götürdüm.Temmuz 2017 ayında Sarayköy de görevli olmasına rağmen oraya götürüp muyene etti. sinüzit tedavisinde gerekli ilaçları verdi, 3 gün sonra eşimdeki koku kaybı gitti.Şimdi sağlıklı bir şekilde koku almaktadır.Kendisine sonsuz teşekkürler,Denizli'ler böyle bir doktorun kıymetini bilelim.Bilgileri ve hastaya olan insani davranışı mükemmel. KBB hastalıkların da bilgili,başarılı ve çok
değerli bir doktor,Gittiğimiz diğer dr.lar böyle bir tedaviyi neden uygulayıp eşimin koku almasını sağlamadıklarını anlamış değiliz.Dr.UĞUR AKTAŞ'I yürekten tavsiye ederiz.
os...n
Ben burun egrilmesinden dolayı gittim nefes almakta baya zorlaniyordum benim için çok uzun bir süreç olacak diye düşünüyordum ama hiç ole olmadi uğur bey sayesinde çok güzel ve başarılı bir ameliyat oldu herkesi kesinlikle tavsiye ederim.
Uğur Aktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Aktaş, Kulak Burun Boğaz.
Uğur Aktaş adresi nerede?Uğur Aktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar, Selçuk Cd. D:n, Merkezefendi/Denizli Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Aktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Aktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uğur Aktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Aktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Aktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Aktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Uğur Aktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları