Yıldız Mahallesi Yıldız Caddesi 220. Sokak No: 19, Muratpaşa
hü....
ben kaç senedir doktordan doktora gidiyordum. ümidimi kesmiştim. ama iyikide Dr. Uğur Alp Göksu ile görüştüm. haftalarca baştan aşağıya tüm testleri yaptı. hastalarla çok iyi derecede ilgileniyor. diğer doktorların toplamı bu kadar zaman ayırmadı. Çok Teşekkür ederim.
ny...z
Senelerdir kaç dr değiştirdim ama hiçbirinden kesin sonuç alamamıştım.Gereksiz bir sürü hapla yan etkilerine ve olumsuz yorumlara maruz kalmıstım.Normale döneceğimi hiç düşünmüyordum.Ancak iyiki Dr.Uğur Alp Göksu ile karşılaşmışım Allah bin kere razı olsun troid sorunum ve pko sorunum ile okadar detaylı ilgilendiki şimdi herşey yolunda.Endokrinoloji ile ilgili sorunları olan herkese tavsiye ediyorum.Teşekkürler Dr.Uğur Alp Göksu.
gü...o
uyguladıgı tedavi çok iyi sonuçlandı hastasına karşı çok dikkatli herkese tavsiye ediyorum
em...n
İlk defa Aralık 2010 başında muayene oldum.Hastalar ile ilgili. Yoğunluk nedeniyle daha ayrıntılı muayene fırsatı bulamadığı kanısındayım. Ama gerekli tetkiklerim yapıldı. İlacım değişti. Bu ay yine gideceğim. enelde memnun kaldım.
Uğur Alp Göksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Alp Göksu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Uğur Alp Göksu adresi nerede?Uğur Alp Göksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldız Mahallesi Yıldız Caddesi 220. Sokak No: 19 Muratpaşa
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Alp Göksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Alp Göksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uğur Alp Göksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Alp Göksu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Alp Göksu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Alp Göksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Uğur Alp Göksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla