şe...e
şu anda annemin ameliat olması gereki yo uğur beyi aradık mersinden gelin yozgat sizi ağırlayalım ameliyatı ben yapıyım dedi çok saolsun çok iyi biri onu çok seviyorum çok başarılı bir cerrah keşke mersinden gitmeseydi biliyorum bir cerrah ama 17 yaşındayım evlendiğimde mersinde olsa yıllar sonra bebeğimin onun eline doğması lazım
şe...e
o kadar iyi bir doktorki 4 tane ameliyatımı o yaptı ve sapasalamım çok teşekkür ederim mersinden gitmesine çok üzüldüm branşında çok iyi bir doktor tavsiye ederim doktor değilde bir arkadaşmış gibi davranıyor
sa...e
mersinin en iyi doktorları arasında ...
ye...r
Cerrahi müdehalenin gerekli oldugunu gayet iyi açıkladı. Normalde hastaneden korkudan o dakika kaçmam gerekirdi. Üniversite öğrencisiydim falan filan. Kırmadı ertesi gün de taburcu etti. Kendisine de ameliyata girmeden önce ''doktor olmasaydınız iyi bir pazarlama uzmanı olabilirdiniz, ikna kabiliyetiniz çok yüksek'' demiştim. Şaka bir yana. Tedavisi ve Tehşisi çok iyi. Tavsiye ederim. Hem genç hem dinamik, saygılı.
ay...u
branşında çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim.
Uğur Altun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Altun, Genel Cerrahi.
Uğur Altun adresi nerede?Uğur Altun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemaliye Mah. Yozgat
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Altun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Altun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uğur Altun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Altun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Altun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Altun hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Uğur Altun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.