ra...e
İlgili bir doktor uzun zamandır cektiğim diz ağrısı oluyordu diz içine bir ilaç yaptı bunu 4 kez tek tekrar etti ayrıca zayiflamam için destek oldu tedavi süresince ve ve sonrasında yaklaşık 3 ay baston kullandım çok şükür rahatladım nezaman doktora gitsem ağrı kesici verip gönderiyolardı..şimdi iyiyim şükür. ..ahlattan..
ra...e
ha...a
dizim için ameliyatm dediler ama dzimdeki ağrılar doktorumun tedavisininden sonra çok çok azaldı teşekkür ediyorum
Uğur Balin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Balin, Pratisyen.
Uğur Balin adresi nerede?Uğur Balin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mah. Bitlis Yolu No:20/1 Bitlis
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Balin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Balin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uğur Balin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Balin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Balin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Balin hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Uğur Balin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.