Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Genel Cerrahi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
pi...n
İkinci hayatımın mimarı hocam ! 46 bedenden 36 bedeneDeğerli kıymetli Uğur hocam! Başarılarınızın devamını dilerim. Operasyon öncesi ve sonrası İlginiz desteğiniz ve Herşey için çok Teşekkürler. sevgi ve sağlık ile... Varlığınız ve hayatıma başarılı katkınız için minnettarım size gastrik baypass 3.yıl -50 ile yola devamdayım hiç sıkıntısız sayenizde hocam. Başarılı operasyonlarınızın devamı dileklerimle... sevgiler pınar metin - istanbul
a....̇
4 yıl önce tanıdım Uğur Bey'i, bir tüp mide bir de mide bypass ameliyatı oldum kendisinde. Her ihtiyacımda kendisine ulaşabiliyorum, her konuda bana tam destek sağladı. Arkadaşımın tavsiyesi ile İstanbul'dan Elazığ'a gitmiştim o dönem. Hiç tanımadan gittim kendisini ve çok memnun kaldım. Her ihtiyacınızda geri dönün derler ya Uğur Bey ile bu lafta kalmadı. Her aradığımda mutlaka geri dönüş aldım kendisinden, her gittiğimde çok güzel karşıladı. Doktor gibi değil, artık aile dostum gibi oldu.
e....u
Uğur Bey muhteşem bir doktor, iyi ki karşıma çıktı diyorum. Öncesinde çok araştırma yapmıştım, her defasında da Uğur Bey çıktı karşıma ve iyi ki gitmişim, hiç pişman olmadım. 4 ay oldu, tüp mide ameliyatı oldum ve yeniden doğmuş gibi hissediyorum. İletişimi çok iyi, gece bile arayıp destek alabiliyorum. Aileden biri gibiydi. Doktor-hasta ilişkisini hissetmedim hiç.
a....a
Oldukça kilo aldığım bir dönemde tüp mide ameliyatı için gitmiştim Uğur Bey'e. İsmini çok duymuştum, sonrasında ben de araştırdım kendisini ve gitmeye karar verdim. Kocaeli'den Elazığ'a gitmiştim, 3 yıl önce ameliyat olmuştum. Operasyon öncesi ve sonrasında beni bilgilendirdi, ilgisini eksik etmedi. Hala daha irtibat halindeyiz.
ç....ö
Çok başarılı bir cerrah Uğur Bey, benden sonra birçok arkadaşım da ameliyat oldu kendisinde. Gece gündüz ulaşabildim kendisine, ilgilendi ve destek oldu. 3 gün boyunca hastanede kalmıştım ve bire bir takip etti beni. Tüp mide ameliyatı oldum kendisine. Tiroid, tansiyon, şeker ve guatr rahatsızlıklarım vardı. 132 kg ile ameliyata girdim, şu an 6. aya girmek üzereyim ve çok memnunum. Uğur Bey her şeyi araştıran ve hastasını da bilgilendiren bir hekim. Daha öncesinden takip ediyordum kendisini ama o dönem tüp mide ameliyatı yaygın olmadığı için korkuyordum. Sonrasında programda gördüm ve gittim, iyi ki ulaşmışım kendisine.
z.....
45 gun once tup mide ameliyati oldum kendisine cok basarili bir operasyon oldu en iyi sekilde atlattim süreç cok guzel gecti Cok iyi bir doktor çok kibar beyefendi işinin ehli çok ilgili ben çok memnun kaldım. Böylesine zor bir ameliyati en iyi şekilde atlattım hocamız sayesinde bir kez daha teşekkür ederim herkese tavsiye ederim
ku...1
Tüp mide ameliyatımı 3 sene öncesinde uğur hoca sayesinde başarılı bir şekilde atlatarak 65 kg verdim. Kendisinden çok memnun kalarak hastaneden ayrıldım. Eğer uğur hocaya ameliyat olmak isterseniz koordinatörü pınar hanımın ilgisiyle birlikte başarılı bir ameliyat geçirirsiniz.
Uğur Bulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Bulut, Genel Cerrahi. Size Uğur Bulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi, Normal Randevu, Laparoskopi.
Uğur Bulut adresi nerede?Uğur Bulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkmen Mahallesi Rıza Saraç Caddesi Kuşadası
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Bulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Bulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Uğur Bulut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Uğur Bulut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Uğur Bulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Bulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Bulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Bulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Uğur Bulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Uğur Bulut hangi sigortaları kabul ediyor?Uğur Bulut, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Uğur Bulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kuşadası bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kuşadası bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kuşadası bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kuşadası bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Kuşadası bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Kuşadası bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kuşadası bölgesinde Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat kabul eden Genel Cerrahlar